BBO Academy – dina kurser i digital marknadsföring

Det är sällan man lyckas få loss tid och resurser att gå på kurs, så vi gissar att du vill ta vara på varje tillfälle till fullo. Med konkret kunskap om digital marknadsföring ger BBO Academys utbildningar dig lärdomar som du har nytta av – på riktigt.

Hos oss görs inget halvhjärtat för att fylla ut tid. Våra specialister formar kurser om sina expertområden inom digital marknadsföring och levererar dem ödmjukt och vant, för att du ska lära dig så mycket som möjligt.

Ta mig till BBO Academys hela kursutbud

Passar en kort utbildning i digital marknadsföring dig?

Självklart är alla välkomna! Men vi har skapat BBO Academy för de som vill komplettera utbildning eller erfarenhet inom marknadsföring eller kommunikation med kunskap inom det digitala. Våra korta kurser i digital marknadsföring är matnyttig kompetensutveckling som inte kräver särskilt mycket av din eller företagets tid, men ger livslång kunskap.

Det får du med dig från kurserna

BBO Academy startades eftersom många av våra kunder efterfrågade ett kompakt format för utbildning inom digital marknadsföring. Ofta kom frågorna från marknadsförare med en bredare roll och ett övergripande ansvar för sitt företags marknadsföring, som även agerar beställare av tjänster från byråer.

Genom utbildningarna kan den här sortens marknadsförare och kommunikatörer bli vaknare i samtalen med sina byråer, få det enklare att utvärdera det egna företagets digitala resultat och kravställa gentemot leverantörer på ett helt nytt sätt.

I förlängningen kan kursdeltagarna även börja använda nya verktyg och testa nya sorters digital marknadsföring. Att ”knäcka koden” för analysverktyg och tillvägagångsätt som tidigare har känts obegripliga – det är en mäktig känsla. Oavsett om det är på en grundläggande eller mer avancerad nivå.

Kurser i digital marknadsföring i Stockholm och Göteborg

Vi håller kurser i digital marknadsföring i både Stockholm och Göteborg, på centrala lägen som det är lätt att ta sig till och från med lokaltrafik och distanståg.

Väx som marknadsförare med förståelse för det digitala

En kurs på BBO Academy hjälper dig i din nuvarande roll. Deltagandet kan bli ett steg på vägen mot att ta på dig nya ansvarsområden. Och prestera bättre på de områden som du redan hanterar!

Du kommer gå från fragmenterad kunskap till att ha en tydlig helhetsbild. Du får verkligen den sortens insikter och helhetstänk som tar dig vidare. Oavsett om det är en utbildning i SEO eller en Google-plattform, på grundnivå eller mer avancerat.

Vill du delta i kompetensutveckling som inte bara är inspirerande utan verkligen matnyttig också?

Hela vårt utbud av kurser inom digital marknadsföring

Läs mer om hela vårt kursutbud!

 

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!
  Håll dig uppdaterad

  Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

  Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

  Alla rättigheter förbehållna © 2023

  Våra kontor

  Stigbergsliden 7
  414 63 Göteborg, Sweden

  Drottninggatan 71C
  111 36 Stockholm, Sweden

  Gran Via de les Corts Catalanes, 613
  08007 Barcelona, Spain

  Postadress:
  Gustaf Dalénsgatan 30
  417 24 Göteborg

  Orgnr: 556428-5350