8 sätt att nå bättre resultat på Google Ads

Digital annonsering | 8 minuters läsning

Att lyckad annonsering på Google kan vara väldigt lönsamt är de allra flesta överens om! Men hur får man till en kostnadseffektiv annonsering med bra resultat? För att bli bra på att hantera verktyget krävs både kunskap och nyfikenhet att testa nytt.

Jobbar du med ditt företags Google Ads-annonsering på egen hand? Eller vill du kanske bara lära dig mer för att bli en bättre beställare? Oavsett så är vår guide med 8 tips perfekt för vidare läsaning och fördjupad kunskap.

PS. Google Ads hette tidigare Google Adwords, bytte namn 2018. Det är alltså samma verktyg i grunden, men med ett antal nya uppdateringar.

När du klickar på ”Ladda ner” kommer du direkt till vårt white paper som pdf och ett mail med samma pdf skickas till e-postadressen du fyllt i ovan.

Ladda ner white paper

  När du klickar på "Ladda ner" kommer du direkt till vårt white paper som pdf och ett mail med samma pdf skickas till e-postadressen du fyllt i ovan. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Relaterade tjänster

  Annonsering på Google Ads

  Vill du annonsera högst upp i Googles sökresultat? Då är svaret annonsering på Google Ads (tidigare Adwords). Enkelt förklarat väljer du vilka sökord du vill synas på, hur annonserna ska se ut och vart trafiken ska drivas. Sedan betalar du per klick.
  Läs mer

  Remarketing med Google Ads

  Remarketing med Google Ads är ett effektivt och pricksäkert sätt att sälja till de som redan vet att du finns! Metoden går ut på att visa utvalda annonser enbart för de som har besökt din hemsida.
  Läs mer

  Håll dig uppdaterad

  Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

  Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

  Alla rättigheter förbehållna © 2023

  Våra kontor

  Stigbergsliden 7
  414 63 Göteborg, Sweden

  Drottninggatan 71C
  111 36 Stockholm, Sweden

  Gran Via de les Corts Catalanes, 613
  08007 Barcelona, Spain

  Postadress:
  Gustaf Dalénsgatan 30
  417 24 Göteborg

  Orgnr: 556428-5350