BBO-teamet växte markant 2019!

Carl-Gustav Öberg | 2020-01-16 | Hos BBO

Vissa stannade kvar hos oss efter toppenbra praktikperioder. Några gjorde klassiska anställningsintervjuer. Resten välkomnades efter sammanslagningen med Helloy.

Vägarna till BBO har sett olika ut under 2019, men många har hittat hit! Vi kan glatt säga att elva medarbetare hann göra sin första dag som anställd hos oss under året. På ett företag med 31 anställda märks det på kontoren!

Sandra, Yasa, Linn, Alexander, Lisa N, Johan, Henrik, Johanna, Josef, Oliver, Lisa R och Karolina C. Vilka guldklimpar! Med sig till BBO tog de med sig värdefull kunskap och möjlighet att lyfta ännu fler företags digitala närvaro. Dessutom är de fenomenala kollegor.

I och med att vi blir fler kan BBO möta och överträffa våra kunders förväntningar på ett bättre sätt än någonsin. Vi är tacksamma och ödmjuka inför det förtroende vi får och vill alltid sträva efter att bli bättre. Med ett team som växer och frodas är vi redo att möta nya och större utmaningar!

Redan nu står det klart att flera praktikanter och nyanställda ska börja hos oss 2020. Vi ser fram emot att ta oss an det nya året, med nya och gamla BBO:are tillsammans!

Glada kollegor runt stora frigolitbokstäver

Du vet väl att vi gärna tar emot din spontanansökan? Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas i ditt specialistämne och uppmuntras att komma med egna förslag. Så om du vill samarbeta med kollegor för att hitta smarta lösningar och ha kul längs vägen, då hör vi gärna av dig. Ta en titt på våra lediga tjänster.

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.