Byråer för Musikhjälpen 2017

Cecilia | 2017-12-18 | Hos BBO

Få har väl kunnat undgå förra veckans stora händelse. Att Sveriges radio och Radiohjälpen för tionde året i rad stängde in tre programledare i en glasbur med syftet att få oss allihop att samla in pengar för att göra världen till en lite bättre plats.

Årets tema var Barn är inte till salu. Jag vet att vi är många som har blivit otroligt berörda av historier om barn som säljs, utnyttjas och berövas en trygg uppväxt och möjligheten att vara just ett barn. Det syns inte minst på rekordsiffran på otroliga 74.410.363 kronor som hittills har kommit in till årets Musikhjälpen och kommer göra så mycket gott.

I vårt engagemang uppmanade vi våra branschkollegor att tillsammans med oss vara med och bidra till Musikhjälpen under initiativet #Byråerförmusikhjälpen. Snart dök även systerinitiativet #Byråhjälpen2017 upp. Tillsammans har vi lyckats samla ihop 30.010 kr.

Tillsammans har vi samlat in pengar som kan räcka till att:

  • Tio utsatta barn kan få tio timmar psykologhjälp i sin rehabiliteringsprocess
  • Tio barn som varit utsatta i sexhandeln kan få rättslig hjälp
  • Tio barn i särskilt utsatta områden får plats i en trygg daglig verksamhet i ett år
  • Fem barn kan få kan ett års skolgång för att åter komma in i samhället

Tack alla som har varit med och bidragit.

Vårt engagemang

Vi på Be Better Online har startat ett gemensamt engagemang för Sverige alla kommunikations-, PR-, reklam-, SEO-, content- och onlinebyråer. Nu lägger vi konkurrensen åt sidan för världens barn. Ensamma kan vi inte göra allt men tillsammans kan vi göra väldigt mycket!

Kreativitet och problemlösning är en stor del av arbetet när man arbetar på en byrå – nu utmanar vi andra i branschen att hitta de bästa sätten att engagera och tillsammans samla in pengar för att hjälpa barn världen över!

Vi utmanar alltså DIG och DIN byrå att hitta er take på det här, genom er kreativitet hitta just ert sätt för att få bössan att växa. Skapa ett engagemang, auktionera ut någonting eller bara donera en viss summa pengar – alla sätt är bra och vi släpper härmed kreativiteten fri.

Läs mer på engagemangssidan Byråer för musikhjälpen

Och här hittar du engagemangets insamlingsbössan.
#byråerförmusikhjälpen

PS. Hör av dig till oss om du vill att vi skickar dig filer på det grafiska materialet. Fritt att använda som ni vill i era kanaler i syfte att samla in pengar för musikhjälpen!

Här hittar du information om 2018-års #byråerförmusikhjälpen

Cecilia Lyche Simonsson

Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon tror starkt på att förstå och stärka individers egna drivkrafter – som en nyckel till riktigt bra samarbeten. Cecilia gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.