Byråer för Musikhjälpen 2018

Cecilia | 2018-12-04 | Hos BBO

Nu är det dags igen! Årets Musikhjälpen är tillägnad människor med funktionsvariationer, som är en av världens mest diskriminerade grupper. Med temat ”Alla har rätt att funka olika” kommer Radiohjälpen att samla in värdefulla kronor för att ge fler en chans att påverka sina liv och nå sin potential.

Vi på BBO vill självklart bidra. Därför startar vi vår bransch-uppmaning för andra året i rad: Byråer För Musikhjälpen. I fjolårets upplaga samlade alla byråer ihop 30.010 kronor och det ska vi såklart bräcka med BBO-längder! Stöd gärna vårt initiativ eller ett av alla de andra. Det är lätt att göra rätt, som vi brukar säga. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

Sveriges Radios Musikhjälpen pågår 10–16 december och befinner sig den här gången i Lund.

Om initatitivet

Byråer för Musikhjälpen skapades 2017 för att tillsammans lägga konkurrensen inom branschen åt sidan och bidra till en god sak. Vi uppmanar landets olika kommunikations-, PR-, reklam-, SEO-, content- och onlinebyråer att uppmärksamma initiativet och göra nytta av sin expertis!

 

Så ställ frågan till alla på kontoret: Hur skulle vi kunna nyttja våra kanaler för att skapa engagemang kring detta? Kan vi auktionera ut någon tjänst eller produkt? Har vi en kund som ligger nära ämnet funktionsvariationer och skulle vilja lyfta detta? Sätt igång med idékläckning och post-it-lappar och visa vad ni går för! Nu kör vi!

Cecilia Lyche Simonsson

Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon tror starkt på att förstå och stärka individers egna drivkrafter – som en nyckel till riktigt bra samarbeten. Cecilia gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.