Carl-Gustav Öberg återvänder till VD-rollen

Carl-Gustav Öberg | 2018-06-12 | Hos BBO

Vänner, kollegor, kunder och samarbetspartners. Efter en tid som föräldraledig och därefter som ansvarig för vårt affärsområde Insight & Strategy, är det med stor glädje jag återkommer till rollen som VD för Be Better Online.

2016 hade BBO funnits i 7 år. Sedan starten 2009 hade det blivit sju fantastiska, lärorika och utvecklande år – som också tagit på krafterna. I kombination med att ha fått mitt andra och tredje barn, började jag känna ett tydligt behov av att ta ett steg tillbaka och samla kraft – och samtidigt behövde bolaget en injektion av kraft.

Vår avgående VD, Tomas André, har gjort ett riktigt bra jobb – och utvecklat organisationen och verksamheten på många sätt som jag själv inte hade erfarenheten för att sätta fingret på själv. BBO har vuxit på alla sätt, och på många sätt mognat som företag med en mycket starkare organisation och markant bättre förutsättningar för att växa vidare. Själv har jag samlat kraft, med barnskratt, vila, påtande i trädgården och konsultande inom mina specialistområden – men långt mindre ansvar för organisationen. Samtidigt har jag fått förmånen att lära mig mycket vid sidan av Tomas som VD, och kunnat ägna mig åt massor med reflektion och kommit till en position där jag nu känner mig full av kraft igen.

BBO är i en utmärkt position för att nu växla upp takten, realisera mer av vår potential och bli en ännu bättre byrå för kunder att anlita och för anställda att arbeta på. På samma sätt som jag kände när BBO grundades 2009 – i stil med ”nu ska vi ta över världen” – känner jag nu. Erfarenheterna är många fler, och sannolikt leder det till en mer realistisk vision – men tiderna vi lever i, möjligheterna som finns, förmågan att skapa nytt och göra bättre saker, inte minst i det team jag nu har fått förmånen att leda – gör att jag är sjukt taggad på vad de närmsta åren kommer innebära.

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350