Fler välkomnas in i värmen!

Jessica Johansson | 2017-11-28 | Hos BBO

Frosten ligger kvar längre om morgnarna och hösten är på väg att gå över i vinter, men hos Be Better Online går vi inte i ide under de kommande månaderna. Istället fortsätter vi göra fler företag ännu bättre online, nu med en utökad personalstyrka!

Veronica Stenberg tycker om att sätta sig in i företags utmaningar och identifiera digitala möjligheter för att hjälpa dem att nå sina affärsmål. Vår nya strateg kommer från Värmland, men har hunnit med att bo både här och där. Första vändan i Göteborg gjorde Veronica för att studera konst och media efter gymnasiet. För ett par år sedan hittade hon tillbaka till ”Lilla London” efter en tid i det riktiga London.

Daniel Jansén är så nyanställd man kan vara. Sedan igår har vi glädjen att välkomna den här PPC-killen från Kungälv. Daniel gillar sitt område eftersom det är lite nördigt och han är intresserad av att mäta hur användarnas beteende ser ut i detalj. Just nu ser han fram emot att åka till London för att hälsa på sin bästa vän.

PPC-avdelningen har fått ytterligare ett tillskott i form av David Johnstone. Bäst med det nya jobbet tycker David är att han får kombinera tekniskt kunnande med strategiskt tänkande, i en spännande bransch som utvecklas varje dag. Vid sidan av teknik är David även intresserad av Japan. Intresset väcktes under barndomen genom Nintendo-spel och ledde så småningom till studier i ekonomi med inriktning på japanska, med ett utbyte i Hokkaido.

Praktik inom Content och sociala medier gör Oscar Christiansson, som är grym på grafisk design. Roligast på Be Better Online tycker han är att idéprocessen, det bästa han vet, är en naturlig del av varje arbetsdag. Julen brukar Oscar fira med familjen i Wales, men i år ska han åka till Smögen för att dansa runt granen med flickvännen och hennes släkt.

Jessica Johansson

Sedan Jessica började jobba med digital kommunikation 2014 har hon skaffat journalistexamen och Proficiency in English-certifikat från Cambridge. Hon brinner för att göra det komplicerade lätt att förstå. När hon släpper tangentbordet är det hantverk och konserter som gäller.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350