Nya funktioner i kundcentret

Carl-Gustav Öberg | 2010-01-10 | Hos BBO

Vårt kundcenter som vi lanserade i början av januari har nu fått en ansiktslyftning och sin första uppdatering av funktionalitet.
Efter många bra diskussioner med er kunder om vad för funktionalitet ni skulle ha nytta av i vårt kundcenter lanserar vi nu möjlighet att bevaka era konkurrenters placeringar på samma sökord som vi mäter era placeringar på.

Vi har sedan starten lagrat alla URLer som rankar topp 50 på alla sökord vi mäter placeringarna på, vilket innebär att ni kan lägga till en konkurrent idag och få lika lång historik som för er egen webbplats. Ni kan även när som helst byta konkurrenter!

Från och med idag finner ni alltså dessa funktioner på vårt kundcenter:

  • Mätning av er och era konkurrenters placeringar på utvalda sökord (obegränsat antal).
  • Besökstatistik ifrån Google Analytics (med möjlighet att visa endast organisk trafik ifrån just de sökord som vi mäter placeringar på, och mycket mer!).
  • Mätning av SEO-faktorer, i dagsläget mäts er webbplats Domain mozRank dagligen, samt er startsidas laddningstid, fler SEO-påverkande faktorer kommer att läggas till framöver.
  • Rapportering av länkar, alla länkar vi bygger åt er rapporteras under fliken ”Länkar” månadsvis i efterskott.

Fler uppdateringar är på gång! Om du känner att du saknar något på vårt kundcenter är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi planerar även att släppa en publik version av kundcentret relativt snart, där företag som inte är kunder hos oss enkelt kan skapa ett konto och för en låg kostnad använda våra verktyg för att effektivisera och underlätta arbetet med sökmotoroptimering. För detta söker vi just nu beta-testare, om du är intresserad av detta, kontakta oss!

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.