Nya medlemmar i BBOCrew

Carl-Gustav Öberg | 2018-10-22 | Hos BBO

Hos oss på Be Better Online är det full rulle och vi fortsätter att växa och blir allt fler i vårt crew. Hösten har inletts med två nya kollegor på vårt Göteborgskontor. De har redan gjort sig hemmastadda och visst känns det nästan som om de alltid varit här.

Nils Sjölund är en del av vårt Customer Success-team. Där kommer Nils att lösa problem för att göra våra kunder fortsatt nöjda och glada. Nils har tidigare bland annat jobbat som bartender. Anledningen till att Nils bytt karriär är att han drivs av att lösa problem och tycker att det är spännande med alla de bakomliggande funktionaliteter som finns i den digitala världen.

Marcus Andersson är med hästlängder vår yngsta kollega. Men trots sina blott 18 år har han hunnit med en hel del – bygga appar för SHL, flytta från Värmland, köpa egen lägenhet och har inte mindre än 9 års erfarenhet av kodning! Och nu senast har han anställts hos BBO som webbutvecklare. På sin fritid gillar han att koda, spela både golf och amerikansk fotboll. Han ser fram emot att vidareutveckla sina kunskaper ytterligare och att hjälpa oss med alla våra programmeringsprojekt!

Varmt välkomna, kompisar!

Vill du också bli en del av BBOCrew – Läs mer om BBO:s lediga tjänster!

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350