Nytt år – nya stjärnor!

Karin Larsson | 2018-01-22 | Hos BBO

Det nya året ska ju som sig bör inledas med nya löften och utmaningar. Vi här på Be Better Online tycker därför att det känns fantastiskt att få inleda det nya året med att välkomna nya medarbetare! Våra löften till er inför 2018 blir bredare kompetens inom sociala medier, ännu mer skills inom online annonsering och kanske nya rekord runt vårt ärofyllda pingisbord.

Vi har tidigare presenterat vår eminenta praktikant Oscar Christiansson här på bloggen. Det vore en underdrift att säga att vi är överlyckliga över att få meddela att han numera är en av våra anställda. Och han är också peppad eftersom han nu får möjligheten att fördjupa sina kunskaper här hos oss. Vi är helt övertygade om att Oscar kommer att fortsätta att briljera med sina grafiska kunskaper och grymma idéer för sociala medier. Parallellt kommer Oscar under våren att skriva uppsats och ta examen från Medie- och kommunikationsvetenskapsprogrammet på Göteborgs Universitet.

Karolina kommer precis som Oscar att ingå i vårt Content och sociala medier-team. Hon är content-kreatör ut i fingerspetsarna. Hon kommer närmst från en roll som sociala medier-redaktör och driver två egna bloggar inom mat och upplevelser. Hon har erfarenhet från många olika branscher och har tidigare arbetat som webbredaktör, utbildat sig till bagare och arbetat på djursjukhus. Bäst med det nya jobbet tycker Karolina är den kreativa och glada miljön som finns hos oss på BBO. På sin fritid gör hon gärna yoga eller drar till skogen och lagar mat tillsammans med sin man och deras tvillingar. Under våren ser Karolina även fram emot att få gå i simskola och lära sig crawla snabbare än en vithaj, en bra färdighet när man har sett på några för många hajdokumentärer.

Kasper Lörne är vår sprillans nya PPC-specialist. Förutom två års tidigare erfarenhet inom PPC har han tidigare även jobbat med teknisk support och har även haft team-ansvar. Kasper ser fram emot att få vara del av ett företag som både är i ett växande skede samtidigt som det läggs mycket fokus på sina anställda så att de kan utvecklas och nå sin fulla potential. Visst låter det som att han kommer att passa som handen i handsken hos oss på BBO. Kasper har förutom nytt jobb även fått en ny familjemedlem i form av supersöta katten Freja.

2018 kommer att bli ett magiskt år – det är vi helt övertygade om!

Karin Larsson

Karin har drivit och utvecklat projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år och är Google Analytics Qualified (IQ). I och med flytt från lägenhet i stan till hus, barn och förkultiverade dahlior är Karin en growth hacker även privat.