Säg hej till Cecilia!

Carl-Gustav Öberg | 2017-05-03 | Hos BBO

Vi är glada över att välkomna Cecilia Lyche till oss på Be Better Online. Cecilia kommer att starta upp ett helt nytt affärsområde som kommer att förstärka vårt befintliga erbjudande och vi återkommer längre fram med mer information kring detta.

”Cecilia tillför just den expertis som vi idag saknar och jag ser verkligen fram emot att kunna tillföra ytterligare nytta till våra kunder”, säger Tomas André, VD på Be Better Online.

Eld, energi och engagemang

Cecilia har ett stort driv och brinner för att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt. Hon kommer närmast från Almondy där hon under fyra år arbetade som Brand Manager och ansvarade för utvecklingen av det välkända tårtvarumärket. Hon har även flera års erfarenhet av tidnings- och eventbranschen.
”Tävlingsmänniska som jag är ser jag det som en rolig och spännande utmaning att bygga upp ett helt nytt affärsområde med tjänster som kan stärka både kundens och Be Better Onlines varumärke”, säger Cecilia.

Aktiv vinnarskalle som älskar att träna och tävla

På sin fritid är Cecilia också mycket aktiv vilket passar hennes rastlösa och energiska sinne. Hon tillbringar mycket tid i löpspåret, där hon bland annat träffade sin sambo, samt gör en elitsatsning inom sporten OCR (Obstacle Course Racing) som är hinderbanelopp med olika krävande moment. Cecilia bor i Kålltorp, i östra delarna av Göteborg, alldeles bredvid fritidsområdet Skatås vilket passar perfekt med hennes fritidsintresse.

”Jag vill ha sjukt kul på mitt jobb och det tror jag verkligen att jag kommer att få här på Be Better Online. Roligast har jag när jag får prestera och leverera resultat tillsammans med mitt team. Dessutom hade jag som nyårslöfte att under 2017 att skratta mer på mitt jobb, det målet har redan börjat gå i uppfyllelse”, avslutar hon.

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.