SMX Stockholm har just dragit igång

Carl-Gustav Öberg | 2010-09-28 | Hos BBO

Sveriges största event inom sökmarknadsföring, SMX har dragit igång för ett par timmar sedan. På plats från Be Better Online är jag (Carl-Gustav Öberg) och vår nyanställde SEO-tekniker Victor Kaugesaar.

Dagen började med ett keynote-framträdande av Mike Moran (@MikeMoran), som talade om fördelarna med att arbeta med SEO med ett långsiktigt synsätt och hur stora delar av SEO-branschen faktiskt inte arbetar för deras kunders bästa.

Sedan berättade Sara Andersson på Search Integration (@anderssonsara) kort om SEMPO, en organisation för sökbranschen som jag hoppas kunna få prata mer med Sara om under dagen.

Under resten av dagen kommer det ske dubbla föreläsningar hela tiden i två olika spår, så jag och Victor Kaugesaar har delat upp oss för att kunna täcka så mycket som möjligt 🙂

Jag sitter nu och lyssnar på när Simon Sundén (@JoinSimon) och Massimo Burgio (@massimoburgio) pratar om ”Social Media Marketing – Killer Tactics & Tactics That Get You Killed”, mycket handfasta och bra tips från Simon som just nu följs upp av den mer erfarne talaren Massimo Burgio med bra tips på hur man inte blir avstängd på Facebook 🙂

 

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.