Solidaritet i OS-tider

Carl-Gustav Öberg | 2014-04-09 | Hos BBO

Det är viktigt att aldrig glömma, titta bort eller förlita sig på andra när det kommer till rättvisa, solidaritet och medmänsklighet. Vi har sett för många hemska exempel på när det hinner gå för långt, innan diskriminering stoppas.

Vi har inspirerats av bland andra Google och brittiska Channel 4 i det aktiva ställningstagandet i samband med OS-invigningen i Sotji. I HBTQ-rörelsens färger vill även vi på Be Better Online ställa oss bakom alla människors gemensamma rätt till idrott utan diskriminering under hela OS!

Låt oss färgglatt heja på- och stötta världens alla idrottare!

 

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350