Vi växer så att det knakar!

Cecilia | 2017-06-05 | Hos BBO

Med nya medarbetare i både Stockholm och Göteborg växer Be Better Online så att det knakar. Nya förmågor och utökade avdelningar ska möta stor efterfrågan och upptäcka outforskade affärsområden. På så sätt kan vi leverera fantastiska resultat som gör dig ”better online”.

Emelie Alsterberg

Emelie inledde sin karriär med SEO och har hittat tillbaka till området hos oss. Vår nyaste SEO-specialist gillar att hitta lösningar på människors sökbeteende, för att skapa bättre hemsidor för användarna. I år sprang Emelie Göteborgsvarvet på två timmar och tio minuter, fem minuter snabbare än hennes målsättning!

Thomas Van Loo

Ny PPC-specialist är även Thomas, som har studerat företagsekonomi och drivit webbshop i sex år. Det var när han arbetade med internetmarknadsföring av sin egen butik som han fick upp ögonen för området. Idag kan han ägna sig åt marknadsföring fullt ut. Thomas stora intressen för lediga stunder är golf och wakeboard.

Jessica Johansson

Copywritern Jessica har skapat innehåll för internetmarknadsföring sedan ett par år tillbaka. Nu skriver hon texter hos Be Better Online. Att göra research tycker Jessica är den bästa delen av jobbet, eftersom hon får lära sig något varje dag. I sommar ska hon försöka hinna med att måla, läsa och testa så mycket nytt som möjligt.

Cecilia Lyche Simonsson

Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon tror starkt på att förstå och stärka individers egna drivkrafter – som en nyckel till riktigt bra samarbeten. Cecilia gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350