Analys

För att bygga en strategi är det viktigt att komma till insikt om hur din digitala närvaro ser ut idag. Oavsett vilka utmaningar och möjligheter din verksamhet står inför är insikt utifrån konkreta mätpunkter ett steg mot förändring. Vi tar ett steg tillbaka, hämtar information från olika källor och skapar oss en överblick. Med insikterna som utgångspunkt går det sedan att fatta välinformerade beslut.

Vanliga frågor om analys

Är det kul att satsa på datadrivet och digital analys?

Ja, det vill vi påstå! Analyserna är inte till för att sätta betyg. De ska upptäcka förbättringspotential och nya vägar. De ger dig som marknadsförare, kommunikatör eller företagsledare beslutsunderlag med data från verkligheten. Du slipper våndas över att behöva gissa – och kan börja fatta datadrivna beslut. I och med det blir arbetet med marknadsföringen roligare, eftersom du vet mer om vad som faktiskt fungerar och kan ta dig till bättre och bättre resultat! 


Hur förbättrar analyser mitt företags digitala marknadsföring?

Du får något att optimera efter. Det är gemensamt för i princip alla analyser. Oavsett om det är målgrupp, en ny marknad eller din egen webbplats så kommer våra analyser ge nya insikter om vad som är bra i dagsläget och vad som kan bli bättre. Allt med data från verkligheten som källa. 


När ska jag ta in en digital analys för företaget?

Analyser är bra inför en förändring – eller för att få igång en förändring. Om du vill ha beslutsunderlag som grundar sig i data och expertis, då är det läge att vända dig till oss för en analys. Till exempel rörande marknader, målgrupper eller din webbplats. Vi plockar fram informationen som är viktigast för att svara på det du undrar. Och presenterar det på ett sätt som är lätt att förstå. 

Låt insikterna jobba åt dig

Med fördjupade insikter får du större möjligheter att forma din digitala närvaro på ett sätt som stödjer affärer och skapar bättre kundupplevelser. Inte minst genom att hitta din målgrupp online.

Vi synliggör din målgrupp, visar dig hur du ligger till jämfört med dina konkurrenter, ser din marknadsföring utifrån egna data och utvärderar hur din webbplats presterar. Utifrån resultaten skräddarsyr vi en lösning som passar din nuvarande frågeställning. Vi erbjuder även utbildningar och workshops, där vi möts för att lära oss av varandra.

Vi levererar skräddarsydda lösningar med dig som utgångspunkt, för att ge dig den insikt du behöver för att gå från tanke till handling. Hör av dig så berättar vi mer!

Läs mer om analys

Har du frågor kring analys? Kontakta oss idag!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.