Vad händer när jag anlitar BBO?

När du anlitar BBO får du ett externt digitalt marknadsföringsteam hos oss, som driver hela din digitala marknadsföring mot mätbara resultat. Allt med utgångspunkt i ditt företags affärsmål – och i löpande dialog med dig. Arbetet planeras tre månader i taget och hålls samman av en projektledare från BBO. Vilka specialister som ingår i teamet justeras när det behövs, utifrån vad fokus ska läggas på. Vi har specialister på det mesta inom digital marknadsföring och ser till att du alltid får tillgång till den expertis du behöver för att lyckas. Utgångspunkten för allt arbete är dina affärsmål, som omsätts i nyckeltal som vi kan mäta och rapportera på till dig. På så sätt får du uppföljning som har en tydlig koppling till vad du och företaget vill få ut av investeringen ni gör i oss. Allt detta – till ett fast månadspris som motsvarar ungefär en anställd.

Så startar vi upp – steg för steg

1

Vi ser över nuläget

Först ser vi över vilka digitala marknadsföringskanaler du redan jobbar med (till exempel googleannonsering, din webbplats och sociala medier). Utifrån vad vi finner skapar vi en kanalkarta, som visar vilka marknadsföringskanaler du använder och inte använder idag. Med den visuella översikten blir det enklare att diskutera hur vi ska lägga upp arbetet framåt.

2

Vi kör ett uppstartsmöte

Nästa steg är ett uppstartsmöte med projektledaren, specialister från BBO och dig (eller en annan kontaktperson från ditt företag). Tanken är att vi ska lära känna ditt varumärke för att kunna representera det på bästa sätt.

3

Dina affärsmål omsätts i nyckeltal vi kan mäta

För att göra vårt arbete mätbart utgår vi från ditt affärsmål och omvandlar det till ett antal mätbara nyckeltal (några exempel är antal klick, lönsamhet och nya besökare). På så sätt jobbar ditt externa digitala marknadsföringsteam på BBO alltid med ditt affärsmål i sikte. Oroa dig inte om det känns krångligt, vi är vana att förklara alla begrepp för våra kunder.

4

Din första teamkonstellation sätts ihop

Vi skapar ett första team utifrån de aktiviteter och strategier som vi kommer överens med dig om att vi ska börja med. I takt med att fokus för arbetet skiftar och du behöver specialister på andra områden kan teammedlemmar komma och gå.

 


Kompetenser på BBO

När Be Better Online startade för över 10 år sedan var det ett litet företag som bara sysslade med sökmotoroptimering. Idag är vi en digital byrå med helhetskompetens och kontor i två städer. Och det är inte bara kundernas digitala närvaro vi utvecklar – vi vill också fortsätta bli bättre online själva. Digitala kanaler utvecklas ständigt och våra specialister ser till att hålla sig uppdaterade om det senaste inom sina områden, för att arbetet vi gör ska ge optimala resultat. Här nedan ser du all den expertis du får tillgång till när du anlitar ett digitalt marknadsföringsteam från Be Better Online.

 

Chansa inte på en konsult

- anlita ett helt digitalt marknadsföringsteam till en fast månadskostnad. Kontakta oss.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.