Om oss

Be Better Online är en byrå inom digital marknadsföring som erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att driva och optimera resultat online. Vi startade 2009 med ett starkt fokus på sökmotoroptimering – sedan dess har vi utvecklats till att leverera en helhet som samverkar till effektiva resultat. Kul att du hittat hit!

Varför BBO?

Med 10 års erfarenhet i en relativt ung bransch har vi många framgångsrika samarbeten i ryggen. Vi har en förförståelse för olika verksamheter, målgrupper och förutsättningar. För oss är det lika naturligt att hjälpa digitala nybörjare som proffs att bli bättre online. Och vi ser till att vi har kul tillsammans på vägen.

Läs mer

Medarbetare

Många olika personligheter men med en en sak gemensamt: vi älskar att hålla oss uppdaterade på det senaste inom onlinemarknadsföring och att ständigt leverera bättre resultat till våra kunder. Hos oss är det aldrig långt till skratt och pingisbordet används flitigt.

Lär känna oss

Event

Vi är kanske mest kända för våra frukostseminarium som går under namnet #BBOFRUKOST men vi har planer på andra spännande saker.

Ta reda på mer!

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterat och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen som vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag vill skriva upp mig

BBO:s stipendium för digital marknadsföring

De digitala möjligheterna för marknadsförare blir fler och fler samtidigt som de digitala plattformarnas komplexitet ökar. Be Better Online’s stipendium på 10 000 kronor avser uppsats eller forskning inom digital marknadsföring på universitet eller högskola.

Läs mer om hur du ansöker här!

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350