Om oss

BBO är en digital marknadsföringsbyrå grundad i Göteborg 2009. Hos oss finns team av specialister och strateger som hjälper företag att förbättra sin digitala närvaro och optimera resultat online. 

Vi tror på kraften i datadrivna åtgärder för affärstillväxt och vårt arbetssätt grundas på en agil samarbetsmetod som främjar effektiva anpassningar till nya insikter och förändringar. Det möjliggör snabba och högkvalitativa resultat i våra kundprojekt. På BBO drivs vi av en ständig nyfikenhet och strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller digital innovation. Därför integrerar vi den senaste AI-tekniken i vår verksamhet, vilket möjliggör ännu mer precision och effektivitet i vårt arbete. Genom AI kan vi erbjuda våra kunder datadrivna insikter som leder till en ännu bättre avkastning på investeringen.

Som så många andra entreprenörsdrivna företag började vår grundare, Carl-Gustav, sin resa med BBO hemifrån i ung ålder. Med ett starkt intresse för att öka webbtrafik och försäljning genom sökmotoroptimering, lade Carl-Gustav grunden för vad BBO är idag.

Idag är BBO mycket mer än ett renodlat företag inom sökmotoroptimering.
Vi besitter nu specialistkunskap inom hela det digitala marknadsföringslandskapet, och vårt genuina intresse för digital marknadsföring är fortfarande lika starkt. Idag är vi ett team av 30 medarbetare fördelade på våra kontor i Barcelona, Stockholm och Göteborg där vi samarbetar i olika kompetenser för att optimera företags resultat online. 

Lär känna oss

På BBO arbetar vi i team av strateger och specialister som drivs av att hjälpa företag att uppnå bättre resultat online. Vi sätter medarbetarna och vår utveckling i främsta rummet. Vill du joina gänget? Det här är vi! 

Lär känna oss

Event

Vi är kanske mest kända för våra frukostseminarium som går under namnet #BBOFRUKOST men vi har planer på andra spännande saker.

Ta reda på mer!