Utbildning i Sökmotoroptimering

Det bästa vi vet är att få tala om samt lära ut det vi kan bäst, sökmotoroptimering. Vi utbildar varje år flera organisationer och företag i hur de själva kan arbeta med detta på bästa sätt samt få en ökad förståelse för de möjligheter samt utmaningar som finns inom området.

Vid varje tillfälle som vi skall genomföra en SEO-utbildning så skapar vi innehåll som passar just er beroende på vilken kompetens ni har idag, vilken typ av verksamhet ni driver samt vad ni känner är mest prioriterat. Vi har idag talat om sökmarknadsföring samt utbildat grupper på allt mellan 1 – 40 personer.

Vi är idag ett av de ledande bolagen inom vårt område inom Sverige, vi är uppdaterad med de senaste nyheterna samt har många case och praktiska erfarenheter från tidigare kunder. Vill ni slippa gör de misstag som många redan gjort, ring då gärna oss för att diskutera vidare hur vi kan sätta upp en utbildning som passar just er!

 

Kanske passar det dig att gå en av våra färdiga utbildningar i BBO Academy, vår SEO-utbildning är en övergripande grundkurs som hålls under två halvdagar. Kursen har premiär under hösten 2020. Kurserna hålls både i Göteborg och Stockholm.

Så fort kursdatum är bestämda hittar du dem här.

Intresserad av SEO-utbildning? Hör av dig så berättar vi mer!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.