BBOFRUKOST 2020

Konkreta steg mot effektiv digital marknadsföring för B2B

Anmäl dig nu

Hej B2B-marknadsförare!

Har du någon gång varit bara lite avundsjuk på kollegorna inom e-handel? Kanske på att deras kunders resa mot köp är ganska kort och enkel att mäta. Att det alltid finns ett monetärt värde att följa upp. Eller något så enkelt som att de kan radda upp snygga produktbilder i Google Shopping-feeden.

Vi känner med dig, för visst kan det kännas knepigt med B2B inom digital marknadsföring. Köpen kan kräva mer betänketid och flera steg både online och offline innan en potentiell kund blir ett lead.

Men, även om det krävs lite extra finess så är det fullt möjligt att arbeta både datadrivet och målinriktat med att sälja till andra företag digitalt. Med rätt strategi kan du göra webben till din leadsmaskin.

Så vill du vara marknadsföringshjälten som lyfter företagets flöde av leads 2021? Missa inte att ta plats på årets BBOFRUKOST, där vi ger dig matnyttiga tips för att uppnå just det.

Vi kommer ta upp hur du som B2B-marknadsförare kan strukturera marknadsföringen, för att arbeta mot alla delar av köpresan SEE-THINK-DO-CARE på ett effektivt sätt.

Det är som alltid kostnadsfritt att besöka höstens frukost. Men den kommer ske digitalt i och med världsläget. Så passa på att anmäla dig till BBOFRUKOST nu – och kom ett steg närmare ett fantastiskt 2021!

Anmäl dig nu

Passar seminariet mig?

Vi har planerat årets BBOFRUKOST speciellt för dig som arbetar som marknadsförare, kommunikatör eller beslutsfattare på B2B-företag. Specifikt företag som har som mål att öka antalet inkommande leads.

Vilka ska prata?

Våra egna specialister Linn Kristensen och Thomas Van Loo håller låda i år. Båda två är riktiga stjärnor på att driva digital marknadsföring, mäta resultaten och att upptäcka insatser som leder till framgång.

Linn är en vass digital marknadsförare som är van att styra olika sorters B2B-företag mot bättre resultat. Thomas är en van annonseringsspecialist och föreläsare, med erfarenhet av rollen som beslutsfattare på B2B-företag.

Allt det praktiska

NÄR: 4 december 09:00-09:45

VAR: Årets BBOFRUKOST sker digitalt, självklart på ett smidigt sätt. Länk till seminariet kommer när det närmar sig.

PRIS: BBOFRUKOST är som alltid kostnadsfritt.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor på hej@bebetteronline.se

Anmäl dig nu