Digital marknads­föringsbyrå

Som ledande digital marknadsföringsbyrå sedan 2009 har vi arbetat med små och stora företag över hela Sverige.
Vi är en engagerad partner som erbjuder team av specialister inom flera kompetensområden, vilket gör oss till en helhetsleverantör för alla digitala marknadsföringsaktiviteter.

Kontakta oss

Datadriven digital marknadsföring - Vägen till framgångsrik tillväxt och synlighet

1

Uppstart och Målformulering

Dela med dig av din verksamhet och låt oss förstå dina specifika behov. Tillsammans fastställer vi realistiska mål för att utforma en effektiv marknadsföringsstrategi.

2

Strategisk Planering och Kanalval

Varje månad genomför vi strategiskt arbete på utvalda plattformar, driver olika aktiviteter och kontinuerligt arbete för att säkerställa förbättrade resultat online.

3

Rapportering

Vi tillhandahåller detaljerade rapporter som ger er insikter och en klar översikt över resultaten av er marknadsföringsinsats.

Vår arbetsmetodik

Vi tillämpar agil marknadsföring, en flexibel arbetsmetodik som gynnar snabba anpassningar och respons inför förändringar. Genom att organisera och prioritera arbetsuppgifter möjliggör vi smidiga justeringar, ökande effektivitet och kundvärde. Agil marknadsföring innebär inte planlöst arbete; tvärtom inkluderar det noggrann planering och utvärdering. Vårt team, inspirerat av det Agila Marknadsföringsmanifestet, fokuserar på att skapa värde för våra kunder genom mänsklig interaktion och datadrivet lärande. Läs mer om agil marknadsföring här.

Tjänsteområden

Varför välja BBO som digital marknadsföringsbyrå?

Om ditt företag strävar efter att uppnå bättre resultat online, tror vi att ett partnerskap med oss är det rätta valet. Med över ett decennium i branschen har vi utvecklat en djup förståelse för olika typer av verksamheter, målgrupper och förutsättningar. Oavsett om ditt mål är att öka e-handelsförsäljningen, locka fler kunder till ditt företag eller attrahera nya medarbetare, har vi den expertis som krävs för att hjälpa dig att uppnå framgångsrik affärstillväxt. Vi strävar efter att göra samarbetet med oss både tryggt och inspirerande. Ta gärna en titt på vad våra kunder säger om oss som deras digitala marknadsföringspartner.

Kundcase

Full gas på ATV-husets annonsering

I takt med att ATV-huset har utvecklat sin affär har vi utvecklat deras annonsering. Läs mer om det skalbara upplägget vi har haft under samarbetet!
Läs mer

Amesto stod inför en tillväxtresa – då agerade BBO bollplank och satte riktningen framåt för deras digitala marknadsföring

Efter att Anna Hammarkvist, CEO på Amesto AccountHouse, följt oss på sociala medier och varit på en av våra BBO-frukostar, föll det sig naturligt att det var BBO som skulle bli Amestos nya byråpartner. 
Läs mer

”BBO har varit en bra partner för oss, redan från början. När vi har velat växa har ni kunnat utveckla vår marknadsföring i takt med att vi utvecklar vår affär och produktutbud.” – Robin ATV Huset

Certifieringar och partnerskap

Våra specialister är dedikerade till att hålla sig uppdaterade om de senaste utvecklingarna inom digitala kanaler, vilket garanterar att vårt arbete alltid anpassas till de senaste och bästa metoderna, och därigenom ger optimala resultat. Som ledande digital marknadsföringsbyrå erhåller vi följande certifieringar och partnerskap för att säkerställa detta.

 

 

Digital marknadsföringsbyrå i Stockholm, Göteborg & Barcelona

 

Välkommen till vår digitala marknadsföringsbyrå med närvaro både i Stockholm, Göteborg och Barcelona.
Vi erbjuder våra tjänster till kunder oavsett plats, vilket innebär att vi kan arbeta med er var ni än befinner er.
Varmt välkomna att kontakta oss för att samtala om era behov och önskemål.

Ta första steget mot lönsam tillväxt online    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.