Digital annonsering

Med digital annonsering kan du inte bara synas, utan dessutom synas på rätt plats och vid rätt tid. Vi optimerar din sökmotorannonsering så att dina potentiella kunder hittar dig när de letar efter erbjudanden som dina. Men annonsering online slutar inte i sökresultaten. Be Better Online hjälper dig med de flesta former av digital annonsering, till exempel på sociala medier och Google Shopping.

 

Vanliga frågor

Vad är digital annonsering?

Digital annonsering är marknadsföring på internet där du betalar för att visas upp. Till exempel i sökresultaten för Google och Bing. Även på bloggar, webbplatser och sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Digital annonsering har helt andra möjligheter till målgruppsanpassning än till exempel utomhusannonsering och tv-reklam. Genom att fokusera på rätt sökfraser kan du synas i sökresultaten för rätt användare i sökmotorerna. På sociala medier kan du dra nytta av data om användare för att rikta din annonsering mot de som mest troligen är intresserade. Du betalar inte bara för att synas, utan för att rätt personer ska se dig.


Vilken digital annonsform passar mig?

Google Ads är plattformen som majoriteten av våra annonseringskunder väljer att börja med. Det tycker vi att de gör rätt i, eftersom annonsering här passar de flesta företag som finns på internet. Google Ads är sökmotorns egen plattform för annonser i sökresultaten. Utifrån sökorden som du väljer kan du synas när potentiella och existerande kunder letar efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder. Några ytterligare annonsformer som kan passa beroende på företag är Google Shopping, displayannonsering, annonsering i sociala medier och videoannonsering.

Digital annonsering på högre nivå

Det största värdet vi tillför är vår expertis. Många faktorer som spelar roll när man gör en uppsättning av ett annonseringskonto, och vad som är rätt och fel är i ständig förändring. Med oss får du tillgång till rutinerade annonseringsspecialister som jobbar med enbart det här området. De har stenkoll på hur du maximerar vad du får ut av din annonseringsbudget. Det kan handla om att öka annonsernas relevans för att synas bättre i sökmotormarknadsföring, eller att hitta rätt målgrupper för din annonsering online.

Olika företag har olika behov och förutsättningar. Därför ser våra samarbeten för annonsering online också olika ut. Vi kan hjälpa dig sätta upp ett riktigt bra annonseringskonto eller arbeta löpande för att optimera din digitala annonsering. I flera av tjänsterna ingår tillgång till vår trygga support eller en personlig specialist som du kan kontakta när du har kört fast. Läs mer om vad vi erbjuder eller hör av dig till oss för att diskutera ditt upplägg för digital annonsering!

Läs mer om digital annonsering

Kontakta oss idag!  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Håll dig uppdaterad

   Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

   Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

   Alla rättigheter förbehållna © 2023

   Våra kontor

   Stigbergsliden 7
   414 63 Göteborg, Sweden

   Drottninggatan 71C
   111 36 Stockholm, Sweden

   Gran Via de les Corts Catalanes, 613
   08007 Barcelona, Spain

   Postadress:
   Gustaf Dalénsgatan 30
   417 24 Göteborg

   Orgnr: 556428-5350