Fluff Abrahamsson ny VD för Be Better Online

Linnea | 2023-05-31 | Hos BBO

Fluff Abrahamsson har utsetts till ny vd för vår byrå Be Better Online. Han har erfarenhet från flera olika roller i organisationen, däribland som teknikchef. Fluff Abrahamsson efterträder Carl-Gustav Öberg som finns kvar i BBO men i en annan roll.

Det gläder mig väldigt mycket, att få lämna över rollen till just Fluff Abrahamsson. Jag har arbetat nära Fluff i över fem år, och vet att han representerar en stabilitet, strategisk förmåga och förmåga till genomförande som kommer att föra BBO vidare in i en bättre framtid. Det är med varm hand och det största av förtroende jag lämnar spakarna (men främst våra fantastiska kollegor) i hans händer, säger Carl-Gustav Öberg. 

Fluff Abrahamsson började sin karriär på BBO i september 2017 som teknikchef och blev senare även ekonomiansvarig. Han blev partner i bolaget i september 2019 och har under sin tid på BBO bidragit till att stärka bolagets position på marknaden. Han ser fram emot att leda BBO in i framtiden där BBO blir den naturliga samarbetspartnern i en konkurrensutsatt bransch. BBO ska vara en attraktiv arbetsplats och det självklara valet för talanger inom digital marknadsföring.

Jag är mycket glad och stolt över att ha fått förtroendet att leda BBO som vd framöver. Det blir ett naturligt steg och samtidigt en spännande utmaning för mig. Med mitt befintliga engagemang och insikt i bolaget känner jag mig väl rustad för att ta BBO in i framtiden. Vi har en stark grund att bygga vidare på, och jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Fluff Abrahamsson tillträdde som vd den 17 februari 2023.

För ytterligare information:
Kontakta Fluff Abrahamsson, vd BBO, 0733884870

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350