Lärarledd Google Analytics kurs?

Vi har under åren fått många förfrågningar från samarbetspartners och kunder om vi kan anordna kurser och utbildningar inom Google Analytics. Vi har vid dessa tillfällen ofta skräddarsytt kurserna och hållit dem ute hos kunden eller samarbetspartnern. En av fördelarna med detta upplägg är att vi får komma ut och möta kunden medan en av nackdelarna är att upplägget ofta tar tid vilket gör att kostnaden för kunden ökar.  

Lärarledda kurser i Stockholm och Göteborg

Baserat på detta har vi länge diskuterat möjligheterna till att skapa regelbundna lärarledda kurser i syfte att tillgängliggöra vår kunskap för fler till en lägre kostnad. Under 2019 började vi arbeta strukturerat för att få till regelbundna kurser i Stockholm och Göteborg, närmare bestämt i vår lokal i Gamla stan i Stockholm och på Stigbergsliden i Göteborg.  Under våren 2020 genomförde vi våra första kurser. Nu håller vi kurserna löpande, både på grundläggande och avancerad nivå.

Välkomna att läsa mer om våra lärarledda kurser här.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350