Inom kort: SEO-utbildning för marknadsförare

Snart lanserar vi vår SEO-utbildning! Vill du få ett tydligare grepp om hur sökmotoroptimering fungerar, men tycker det är svårt att få en bra grundöversikt? Våra korta men matnyttiga utbildningar i sökmotoroptimering (SEO) kommer hjälpa dig. Framförallt om du redan jobbar som kommunikatör eller marknadsförare.

Så fort kursdatum är bestämda hittar du dem här

Därför ska du gå vår SEO-kurs

Enligt Svenskarna och Internet 2019 har det dagliga sökandet av information på nätet mer än fyrdubblats sedan 2014. Sökmotoroptimering blir bara mer och mer aktuellt, inte minst för dig som marknadsförare.

Men om det inte finns en tydlig strategi för det här arbetet är det lätt att missa något. Kanske är det arbetet med länkar, kanske är det strukturen på webbplatsen som kan bli bättre. Det är även vanligt med missförstånd kring sökmotoroptimering och vad som faktiskt påverkar placeringarna i sökresultaten. Genom våra SEO-kurser lär du dig hur sökmotoroptimering fungerar och vilka delar som ingår.

Att ha en förståelse för det här området blir en långsiktig investering i ditt företags marknadsföring och din egen kompetens. Oavsett om du skapar nya sidor till webbplatsen eller beställer länkarbete från en byrå kommer du ha med dig SEO-tänket. Du kommer kunna diskutera olika strategier och kanske hantera vissa saker själv.

 

Specialister håller i din kurs i sökmotoroptimering

De som håller i din SEO-kurs lägger större delen av sin arbetstid på att sökmotoroptimera våra kunders webbplatser. De är vana att förklara sitt arbete på ett begripligt sätt och stormtrivs när de pratar om sökmotoroptimering.

Boka din plats på en av våra SEO-utbildningar och ta ett smart steg i ditt arbetsliv som marknadsförare eller kommunikatör.

Se hela vårt aktuella kursutbud och boka din plats på någon av våra kurser!

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!