Inom kort: Utbildning i sociala medier

Snart lanserar vi vår sociala medier-kurs! En kompakt och matnyttig utbildning i sociala medier på BBO Academy bjuder på nya insikter som lyfter ditt arbete med plattformarna. Perfekt för dig som redan jobbar inom marknadsföring eller kommunikation, men vill gå en kortkurs som kompetensutveckling.

Så fort kursdatum är bestämda hittar du dem här

Passar sociala medier-kurserna dig?

Alla är välkomna att boka en plats på våra sociala medier-kurser. Men de skapades med dig som redan jobbar som webbredaktör, kommunikatör eller marknadsförare i åtanke. Du kan förmodligen en hel del om marknadsföring och kommunikation, men är inte specialist på sociala medier.

Vill du ta nästa steg i ditt arbete med sociala medier?

Kursen är till för dig som idag arbetar sociala medier men vill steget till att arbeta effektivare och mer strategiskt! Kursen passar både dig som vill använda de sociala plattformarna själv och dig som vill bli en bättre be­­­ställare. Vi förväntar oss att du redan innan kursstart vet hur du postar inlägg och hur du använder de mest grundläggande funktionerna på plattformarna.

Fick du sociala medier i knät?

Sociala medier är ett område som ofta hamnar i knät på någon som tycker att det är kul att arbeta med dem. Men det är inte nödvändigtvis så att den personen får någon utbildning för att ta sig an området på ett bra sätt.

Om du känner igen dig – först och främst – vad kul att du får chansen att jobba med sociala medier! För det andra, när du får en chans till kompetensutveckling rekommenderar vi verkligen den här kursen. Vår social media-kurs kompletterar din breda kompetens med kunskap inom just sociala plattformar.

Det får du med dig från utbildningen i sociala medier

Vi ger dig en god kunskapsgrund för att nå bättre resultat på sociala medier, oavsett om det är som beställare av en byrå eller på egen hand. Oavsett så kommer ditt nya tankesätt och förståelse för plattformarna komma väl till pass när du planerar arbetet på sociala medier i ett större perspektiv, som en viktig del av företagets totala marknadsföring. När du har lärt dig mer om de sociala medierna blir det lättare att hitta en bra plats för dem i marknadsföringspusslet.

Dina nya kunskaper kan du dra nytta av i takt med att företaget utvecklas och nya strategier ska läggas upp. Dessutom under hela ditt arbetsliv. Missa inte en utbildning i sociala medier med BBO Academy.

Se hela vårt aktuella kursutbud och boka din plats på någon av våra kurser!

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!