Lokal sökmotoroptimering

När du vill få tag på en rörmokare eller rekryteringsbyrå, vad skriver du in i sökfältet? Troligen ”rörmokare” eller ”rekryteringsbyrå” plus din stad eller ort. På samma sätt fungerar det inom många branscher, för både produkter och tjänster. Det är därför som lokal sökmotoroptimering kan ge dig så mycket mervärde tillbaka.

Hitta hem med lokal sökmotoroptimering

Lokal sökmotoroptimering, även kallat lokal SEO, går av förklarliga skäl till på ett sätt som liknar klassisk sökmotoroptimering. Hemsidan ska ha god struktur, relevanta länkar till sig och innehåll med värde. Den lokala aspekten blir som socker på toppen. Ett sätt att nå ut till personer som inte bara är nära köp utan dessutom är nära dig geografiskt.

En viktig del av arbetet är att göra det tydligt på hemsidan var du finns och verkar. Det underlättar inte bara för sökmotorerna utan även för dina besökare. Utöver det tillkommer flera justeringar i tekniken bakom sajten, för att göra det ännu lättare för sökmotorerna att förstå vilka geografiska områden de ska förknippa dig med.

Vi har lång erfarenhet av lokal sökmotoroptimering och följer den senaste utvecklingen på området. I och med att SEO är ett område i ständig förändring är det en förutsättning för att ge dig råd som är aktuella och effektiva. Låter det som något för dig? Tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att diskutera det närmare med dig.

Behöver du hjälp med lokal SEO? Kontakta oss idag!  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Håll dig uppdaterad

   Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

   Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

   Alla rättigheter förbehållna © 2023

   Våra kontor

   Stigbergsliden 7
   414 63 Göteborg, Sweden

   Drottninggatan 71C
   111 36 Stockholm, Sweden

   Gran Via de les Corts Catalanes, 613
   08007 Barcelona, Spain

   Postadress:
   Gustaf Dalénsgatan 30
   417 24 Göteborg

   Orgnr: 556428-5350