BBOFRUKOST 2019

Carl-Gustav Öberg | 2020-03-16 | Hos BBO

Det är inte ofta man drömmer sig tillbaka till en grå höstmorgon, men det finns till och med två morgnar som sticker ut i våra minnen från förra året. Vi pratar såklart om våra senaste BBOFRUKOST! Vid två olika tillfällen samlades 350 personer som åt gott, minglade och lyssnade på våra tips kring hur man kan maximera effekten av sin digitala marknadsföring. Vi är nostalgiska, så här kommer en tillbakablick! I Stockholm huserade vi i Norra Latins tjusiga lokaler, i Göteborg såg det ut såhär:

Från marknadschef till matfotograf

Ni som kom var en salig blandning av kompetenta och kreativa personer, alltifrån marknadschefer till matfotografer. Tillsammans skapade ni världens härligaste stämning. Vi önskar att vi hade hunnit nätverka med er allihopa!

Bild på publiken från BBOfrukost Göteborg

Håll dig uppdaterad om nästa BBOFRUKOST

Det blir ett frukostseminarium även under 2020, i digital form! Bocka för datumet 4:e december i din kalender ifall du vill göra webben till din leadsmaskin 2021. Platserna kommer fortfarande att vara begränsade, så vill du vara säker på att få en så är det en god idé att prenumerera på vår nyhetsbrev, eftersom våra prenumeranter får förtur.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

SEE THINK DO CARE

Cecilia Lyche Simonsson och Thomas Van Loo stod på scenen och delade generöst med sig av både teori och konkreta exempel kring hur man kan ta sin marknadsföring till nästa nivå. Under en timme hann de gå igenom allt ifrån SEO till annonseringstips, och framför allt hur du kan implementera SEE THINK DO CARE (kundresan) för att nå fram till dina kunder med bästa möjliga resultat. Om du vill läsa mer om kundresan så har vi ett eget blogginlägg om det här.

Cecilia pratar under BBOfrukost

Ett av tipsen som de bjöd på kommer även här! Det går att skapa film av bilder direkt i Facebook med hjälp av en funktion som heter ”Skapa bildspel”. Du kan själv välja hur lång tid det ska vara mellan varje övergång. Detta är ett smidigt (och gratis!) sätt att skapa rörligt innehåll av stillbilder, vilket brukar generera mer exponeringar och interaktioner! Har du hunnit testa än?

Printscreen som visar hur du skapar ett bildspel av stillbilder på Facebook

Stort tack till alla er som kom och lyssnade!

Vi hoppas att ni hade minst lika kul som oss, vi kan knappt vänta tills nästa gång!

 

BBOFRUKOST Göteborg

I Göteborg har vi hållit hus i Världskulturmuseets ljusa, öppna och moderna lokaler. Vi har varit så nöjda att vi återkommit år efter år.  Nu har vi dock spännande nyheter, vi har blivit så stora att vi vuxit ur lokalen! För att ni alla ska få plats tänker vi nytt till nästa BBOFRUKOST hösten 2020. Håll utkik efter uppdateringar här och i våra sociala medier.

Bild från BBOFRUKOST Göteborg

BBOFRUKOST Stockholm

I Stockholm har vi valt ett helt annat stuk på lokalen. Här är vi på Norra Latin, och vi trivs minst lika bra bland vackra pelare och ljuskronor. Visst klär salen i BBO-rosa? Förhoppningvis ses vi här i år igen! Nästa BBOFRUKOST i Stockholm är planerad att ske hösten 2020.

Bild från BBOFRUKOST i Stockholm

 

PS. Vi hoppas självklart att rådande läge och alla hälsorestriktioner kring COVID-19 har släppt långt innan vi kommer in till hösten. Om det inte skulle ha gjort det lovar vi att återkomma med en digital lösning för att leverera årets BBOFRUKOST!

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Något på hjärtat som berör BBO? Tveka aldrig att kontakta oss!
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.