Nyhetsbrev

Se till att din information når ut vid rätt tidpunkt, till personer som vill höra av dig. Det kan du uppnå med ett intresseväckande och träffsäkert nyhetsbrev. Vi hjälper dig mästra den här effektiva kanalen och leder dig till resultat!

Traditionell reklam försvinner lätt i bruset av all information vi exponeras för varje dag. Som konsument har du säkert själv märkt att du medvetet byter tv-kanal under reklampausen, klickar bort bannerannonserna på tidningens hemsida och inte ägnar stadens reklampelare en blick. När du däremot blir kontaktad av varumärken och verksamheter du gillar med information som du bryr dig om, då väcks ditt intresse.

Det digitala nyhetsbrevet är därför ett utomordentligt alternativ för att nå dem som vill ta del av ditt budskap. Dessutom är det enkelt att mäta utskickens effekt. Vi använder oss av A/B-tester för att låta dig se vad mottagarna gillar och efterfrågar. I och med att resultaten av varje enskilt nyhetsbrev kan utvärderas löpande går det att göra snabba justeringar.

Vad som får en del av kunderna att lusläsa hela texten kan vara mindre fängslande för andra. Som tur är kan digitala nyhetsbrev enkelt delas upp och selektera för att möta olika målgrupper och deras behov.

Vanliga frågor

Är nyhetsbrev effektiva?

Ja! Förutsatt att du ser till att mottagarna får ut något av att läsa dem. Oavsett om värdet består av spännande innehåll med matnyttiga tips eller den klassiska rabattkoden.


Hur hjälper ni till med e-postmarknadsföring?

Vi hjälper dig lägga upp strategi och teman för dina e-postutskick, producerar innehåll och mäter resultatet. Har du inte valt ett verktyg kan vi hjälpa dig med det med. Vi kan även arbeta med att dela upp din mottagarlista i olika målgrupper, för att skräddarsy innehållet. För att maximera utfallet kan vi utföra A/B-tester, det vill säga dela mottagarlistan i tu och skicka olika versioner av samma nyhetsbrev till respektive grupp, för att mäta vilket utskick som presterade bäst (bara som exempel: en titel med eller utan emojis).

Intresserad? Kontakta oss nedan.    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.