Utbildning & föreläsningar i sociala medier

Det är inte helt lätt att hänga med i alla de förändringar som sker. Behovet att hålla sig uppdaterad växer och de digitala kanalernas kommunikation berör idag så många mer än kommunikatörer och marknadsavdelningar. Vi tillhandahåller skräddarsydda utbildningar och föreläsningar för dig och din personal om exempelvis kommunikation i sociala medier eller Google Analytics. Allt för att rusta dig i den digitala resan mot bättre resultat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vanliga frågor

Hur lägger ni upp era utbildningstillfällen?

Vi anordnar skräddarsydda utbildningar efter vad du och ditt företag är intresserade av att lära er mer om.  Våra utbildningstillfällen brukar vara handfasta, eftersom tanken är att du ska kunna ta med dig kunskaperna och använda dem i ditt arbete.


Var hålls föreläsningar och utbildningar?

Vi välkomnar till skräddarsydda utbildningar och föreläsningar på våra kontor i Stockholm på Sveavägen 33 och i Göteborg på Stigbergsliden 7. Vi kommer gärna över till ditt företag istället om det passar bättre.

Kontakta oss idag om du vill veta mer!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.