Utbildning och föreläsningar i sociala medier

Det är inte helt lätt att hänga med i alla de förändringar som sker. Behovet att hålla sig uppdaterad växer och de digitala kanalernas kommunikation berör idag så många mer än kommunikatörer och marknadsavdelningar. Vi tillhandahåller skräddarsydda utbildningar och föreläsningar för dig och din personal om exempelvis kommunikation i sociala medier eller Google Analytics. Allt för att rusta dig i den digitala resan mot bättre resultat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vanliga frågor

Hur lägger ni upp era utbildningstillfällen?

Vi anordnar skräddarsydda utbildningar efter vad du och ditt företag är intresserade av att lära er mer om.  Våra utbildningstillfällen brukar vara handfasta, eftersom tanken är att du ska kunna ta med dig kunskaperna och använda dem i ditt arbete.


Var hålls föreläsningar och utbildningar?

Vi välkomnar till skräddarsydda utbildningar och föreläsningar på våra kontor i Stockholm på Sveavägen 33 och i Göteborg på Stigbergsliden 7. Vi kommer gärna över till ditt företag istället om det passar bättre.

Kontakta oss idag om du vill veta mer!  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Håll dig uppdaterad

   Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

   Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

   Alla rättigheter förbehållna © 2023

   Våra kontor

   Stigbergsliden 7
   414 63 Göteborg, Sweden

   Drottninggatan 71C
   111 36 Stockholm, Sweden

   Gran Via de les Corts Catalanes, 613
   08007 Barcelona, Spain

   Postadress:
   Gustaf Dalénsgatan 30
   417 24 Göteborg

   Orgnr: 556428-5350