Off-page optimering

All optimering som inte sker direkt på din webbplats kallas off page optimering. Det handlar om länkar, som har en viktig roll i att avgöra din rankning hos sökmotorerna. Att andra webbplatser länkar till dig ses som ett tecken på att du har auktoritet på ditt ämne. Att du kan din sak och bör hamna högt upp i sökresultatet. Vi hjälper dig att ta fram en länkstrategi och arbetar löpande med outreach och når framgång i SEO med länkar!

Så arbetar vi med outreach

Off page optimering kan gå till på flera olika sätt, men har alltid målet att ge dig högre rankning med hjälp av länkar. Grundläggande är att dina inkommande länkar känns naturliga och relevanta. Du vill hellre ha en länk från en branschkollega än från en sida som inte har något med ditt ämne att göra. Sökmotorerna föredrar länkar som känns naturliga, mellan sidor som är relevanta för varandra. Att luta sig tillbaka i kontorsstolen och vänta på att sådana länkar ska rulla in är inte hållbart. Därför hjälper vi dig att få in attraktiva länkar.

Vi arbetar med outreach till riktiga bloggare för att få in länkar som presterar i form av bättre rankning. Vi kontaktar de bäst lämpade bloggarna, som är relevanta för din verksamhet, har bra länkkraft och uppdateringsfrekvens. Vi samarbetar sedan med bloggarna för att de ska leverera inlägg som nämner och länkar till dig. Det här leder inte bara till bättre placeringar i sökresultaten utan även till ökad varumärkeskännedom och inkommande trafik via länken.

Så ser vår länkstrategi ut

Många länkar från relevanta sajter till din ger dig stor länkkraft. Länkkraft är bra för din rankning. Men hur omsätter du ambition i handling? Det är framtagandet av möjliga vägar framåt, med konkreta steg, som vi tar fram i en länkstrategi. Vi utgår från faktorer som potentiell effekt, risk och kostnad. Allt skräddarsys självklart efter ditt företag, bransch, önskemål och budget.

Resultaten av länkstrategin levereras till dig i form av en lättförstådd rapport, som kombinerar god översikt med en stor mängd information. Den här rapporten kan sedan bli en utgångspunkt för ett längre samarbete med länkar och sökmotoroptimering, där du låter oss genomföra strategin åt dig. Är du intresserad av att ta fram en länkstrategi och arbeta löpande med off-page-optimering? Hör av dig till oss med frågor om SEO och länkar!

Nyfiken på att veta mer? Vi berättar gärna!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.