Texter för SEO

Investera i texter med bra flyt och information som intresserar dina potentiella kunder! Copywriting för SEO ökar inte bara dina sidors synlighet i sökmotorerna utan blir dessutom det första mötet mellan ditt företag och nya besökare. Därför ska utgångspunkten alltid vara att vi skriver för verkliga människor. Det gillar faktiskt sökmotorerna också bättre. Därför formar vi texter som är läsvärda och välskrivna, med bra flyt och rätt tonalitet för din målgrupp!

Vad är en bra SEO-text?

Ett grundläggande krav för en SEO-text är att vara unik. Om du klipper och klistrar innehåll från andra sidor på din egen hemsida (eller andras) kommer sökmotorerna automatiskt att nedvärdera den nya sidans rankning. Att använda relevanta sökord i texten är en fördel för SEO, men att korvstoppa sidan med sökord leder däremot till sämre rankning.

En bra SEO-text är helt enkelt en bra text, som är relevant utifrån vad sidan ska förmedla. Är ditt budskap att dina medarbetare är fenomenala på rekrytering av säljare, då ska vi skriva om det på ett sätt som är relevant. Att låta en professionell copywriter ta hand om skrivandet ger dig en rad fördelar. Texten får ett bättre flyt. Språkfel undviks. Ditt erbjudande kommer till liv och ditt företags röst når ut till potentiella och existerande kunder på ett välformulerat sätt.

Så arbetar vi med copywriting för SEO

SEO-texter skapas i samarbete mellan SEO-specialister och copywriters. Så här kan processen se ut.

  • Förberedelser. Tillsammans med dig bestäms vilka sidor som behöver nytt innehåll. Om en sökordsanalys finns väljer vi ut relevanta sökord från den.
  • Tonalitet och syfte diskuteras. Vi är lyhörda för vilket budskap du vill nå ut med och vilken ton som ska användas.
  • Texterna produceras. Grundlig research är en självklarhet för oss. På så sätt lär vi känna ditt företag, konkurrenssituationen och det du erbjuder.

Vill du få hjälp att skapa engagemang och synas bättre i sökresultaten? Hör av dig till Be Better Online för att diskutera vad SEO-texter kan göra för ditt företag!

Några av våra kunder

Varför välja BBO?

Om ditt företag strävar efter att uppnå bättre resultat online, tror vi att ett partnerskap med oss är det rätta valet. Med över ett decennium i branschen har vi utvecklat en djup förståelse för olika typer av verksamheter, målgrupper och förutsättningar. Oavsett om ditt mål är att öka e-handelsförsäljningen, locka fler kunder till ditt företag eller attrahera nya medarbetare, har vi den expertis som krävs för att hjälpa dig att uppnå framgångsrik affärstillväxt. Vi strävar efter att göra samarbetet med oss både tryggt och inspirerande. Ta gärna en titt på vad våra kunder säger om oss som deras digitala marknadsföringspartner.

Kontakta oss för att få hjälp med SEO-anpassat innehåll    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.