Sökordsanalys

En väl genomförd sökordsanalys är en stabil grund att bygga framgångsrik sökmotoroptimering på. Vi levererar resultaten i en rapport, där sökord som har potential att generera trafik och vad dina kunder är intresserade av blir tydligt. Sökmotoroptimering handlar nämligen inte bara om att ranka högst, det handlar om att ranka högst på sökord som verkligen är relevanta och lönsamma för dig.

Hur går en sökordsanalys till?


Eftersom sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete är det viktigt att ta fram en ordentlig sökordsanalys redan från början. På så sätt vet vi vad det är värt att lägga din budget på att optimera. När vi genomför en sökordsanalys utreds vilka sökord som är relevanta, vi undersöker konkurrens och ser var det finns potential att öka din rankning. Vi använder oss av erfarenhet i kombination med digitala verktyg för att analysera nuläget.

Resultatet av vår sökordsanalys levereras till dig i form av en skriftlig rapport. Vi sammanställer den på ett sätt som är enkelt att följa och ger god överblick, men samtidigt täcker en stor mängd information. Resultatet äger du. Det kan användas som en utgångspunkt för att genomföra andra insatser för SEO. Är du intresserad av att beställa en sökordsanalys som genomförs av kunniga specialister? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vi hjälper dig gärna med en sökordsanalys! Kontakta oss!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.