Google Ads-kurs i Göteborg (Adwords)

Vill du få grepp om hur annonsering på Google faktiskt fungerar? Gå en kurs i Google Ads (Adwords) med BBO Academy i Göteborg. Våra kompakta utbildningar skingrar molnen från den kraftfulla plattformen. Och ger dig den där helhetsförståelsen som du är ute efter.

Se alla BBO Academys kommande kurser i Google Adwords i Göteborg.

Grundkurs i Google Ads (Adwords) i Göteborg

Vill du få ut mer av din byrå eller komma igång med plattformen själv? Då är vår grundläggande kurs i Google Ads (Adwords) i Göteborg perfekt för dig. Den är skapad för marknadsförare, kommunikatörer och webbredaktörer som är kunniga i sin breda roll, men är nybörjare på just Google Ads.

Efter avslutad kurs blir du en effektivare beställare, som kan diskutera arbetssätt och kampanjer med din byrå på ett självsäkert sätt. När du förstår hur plattformen fungerar blir det lättare att ge konstruktiv feedback och kravställa på ett sätt som leder ditt företag till framgång. Dessutom kan du börja nosa på att arbeta med verktyget själv.

  • Kurs för marknadsförare och kommunikatörer som är nybörjare på Google Ads
  • Två förmiddagar på plats och övningsuppgifter att göra på egen hand
  • 10 deltagare
  • Praktiska och teoretiska kunskaper
  • Tid till frågor och personlig handledning

Kurslokaler i Göteborg

BBO Academys kurser i Google Ads (Adwords) i Göteborg hålls på plats i vårt kontor. Vi sitter precis intill spårvagnsstationen Stigbergstorget i Majorna, på Stigbergsliden 7. Härifrån går flera spårvagnar som snabbt och smidigt tar dig vidare på arbetsdagen efter kurstillfällena.

I våra lokaler är det öppet, ljust och rosa. Från det stora rummet där gruppen samlas kan du se ut över vattnet och båtarna. Självklart puttrar kaffet i köket.

  • Adress: Stigbergsliden 7 i Göteborg
  • Spårvagn: Stigbergstorget (11, 9 och 3)

Boka Google Ads-kurs i Göteborg

För att Googles annonseringsplattform ska bli riktigt kostnadseffektiv för ditt företag krävs kompetens. Satsa på en Google Ads-kurs i Göteborg som ger dig kunskap att dra nytta av under lång tid framöver.

Se kommande kursdatum och boka din plats här!

 

 

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!