Kurser i Google Ads (Adwords) i Stockholm

Mindre grupper och gott om tid för personlig handledning i ett lättillgängligt format på plats hos oss. Så har vi lagt upp våra kurser i Google Ads (Adwords) i Stockholm. Välkommen till kurser som pågår i två halvdagar, med övningsuppgifter att arbeta med mellan tillfällena. Efter avslutad utbildning är du en självsäkrare beställare som vet hur Google Ads fungerar. Du kan till och med börja använda verktyget på en basnivå själv!

Se alla BBO Academys kommande kurser  i Google Ads i Stockholm.

Grundkurs i Google Ads (Adwords) i Stockholm

Under den grundläggande kursen i Google Ads (Adwords) i Stockholm kommer du få praktiska och teoretiska kunskaper om annonseringsverktyget. Vi kommer arbeta direkt i Google Ads under kursen och ge dig övningsuppgifter för att pröva vingarna i lugn och ro mellan kurstillfällena.

När du kommer tillbaka till det andra kurstillfället har du förmodligen med dig en hel del frågor. Under kursen finns gott om utrymme för personlig handledning och svar på frågor, eftersom grupperna är relativt små.

  • Kurs för marknadsförare och kommunikatörer som är nybörjare på Google Ads
  • Två förmiddagar tillsammans och övningsuppgifter på egen hand
  • 8 deltagare
  • Praktiska och teoretiska kunskaper
  • Tid till frågor och personlig handledning

Kurslokalerna i Stockholm

Våra kurser i Google Ads i Stockholm hålls på Västerlånggatan 56 (ingen hiss). Här sitter vi i en vindslokal med utsikt över Gamla Stans takåsar med Tyska Kyrkan på ena sidan och Södermalm tvärs över vattnet på den andra. Känslan är mysig och ombonad, självklart med all teknik som behövs. Närmaste tunnelbana är Gamla Stan och promenaden därifrån tar runt 5–10 minuter.

    • Adress: Västerlånggatan 57, Stockholm
    • Tunnelbana: Gamla stan

Boka en kurs i Google Ads med BBO Academy i Stockholm

Vill du kunna använda Google-annonsering mer strategiskt? Efter en kurs i Google Ads (Adwords) hos oss i Stockholm har du gedigna grundkunskaper om en av de mest kostnadseffektiva annonseringsmetoderna. När du själv förstår möjligheterna kan du hitta en ordentlig plats för Google Ads i din marknadsstrategi.

Boka din plats på en av våra kommande kurser Google Ads i Stockholm.

 

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!