SEO-utbildning i Stockholm – lanseras inom kort!

Ägna nästa tillfälle för kompetensutveckling åt att få konkret kunskap på ett ämne som ofta efterfrågas. Gå vår kompakta men matnyttiga utbildning i sökmotoroptimering (SEO) i Stockholm!

Upplägget är perfekt för dig som redan har en intensiv vardag som kommunikatör eller marknadsförare, men vill spetsa till dina kunskaper på just det här området. Våra SEO-kurser i Stockholm leds av våra specialister på sökmotoroptimering.

Så fort vi släpper kommande kurstillfällen kommer du kunna boka dem här!

Passar SEO-kurserna i Stockholm dig?

Om du är en marknadsförare eller kommunikatör som vill få bra grundkunskaper i SEO så är vår utbildning i Stockholm ett bra val. Du kommer få med dig ett nytt sätt att se på kommunikation.

Insikterna från kursen följer med dig i bakhuvudet, vilket gör dig bättre på att kravställa gentemot din byrå och ser till att du får ut mer av din SEO-investering. Oavsett om du själv kommer utföra delar av optimeringen eller helt enkelt vill bli mer aktiv i diskussionen om olika SEO-strategier.

Här i Stockholm hålls utbildningar i sökmotoroptimering

Våra utbildningslokaler finns i centrala Stockholm, på den av fotgängare vältrafikerade Västerlånggatan i Gamla Stan. Högst upp i ett av de gamla husen finns BBO Academy, där du och de andra kursdeltagarna samlas för att lära er om SEO. Självklart finns det kaffe och te på plats, tillsammans med våra kursledare.

Bild på Be Better Onlines Stockholmskontor utifrån ovanifrån. Tak med lite snö på.

Specialister leder SEO-kurserna

BBO Academys SEO-kurser i Stockholm leds av våra egna specialister på ämnet, som till vardags optimerar åt våra kunder. Passa på att få tillgång till deras expertis. Boka din plats nu för att få kunskaper som är värdefulla för dig och ditt företag!

Så fort vi släpper kommande kurstillfällen kommer du kunna boka dem här!

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!
  Håll dig uppdaterad

  Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

  Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

  Alla rättigheter förbehållna © 2023

  Våra kontor

  Stigbergsliden 7
  414 63 Göteborg, Sweden

  Drottninggatan 71C
  111 36 Stockholm, Sweden

  Gran Via de les Corts Catalanes, 613
  08007 Barcelona, Spain

  Postadress:
  Gustaf Dalénsgatan 30
  417 24 Göteborg

  Orgnr: 556428-5350