Be Better Online + Helloy = sant!

Cecilia | 2019-09-30 | Hos BBO

Nu kan vi äntligen presentera resultatet av något vi har jobbat med bakom kulisserna. Nämligen att den digitala marknadsföringsbyrån Helloy går samman med oss under Be Better Onlines flagga! För oss som jobbar på båda byråer innebär det nya härliga kollegor, möjligheter till kunskapsutbyte och en större närvaro i huvudstaden.

Helloy har framförallt jobbat med digital annonsering och även webbanalys och konverteringsoptimering. Vi har redan smygstartat sammanslagningen internt och ser fram emot att lära känna Helloyarna ännu bättre. De är ett härligt gäng med hög kompetens och en företagskultur som matchar BBO:s på många sätt.

De senaste två åren har vi på BBO fokuserat på utveckling av tjänster, egenutvecklade system och metoder för att leverera effektivare och bättre. I och med det får våra specialister lägga sin tid på så givande arbetsmoment som möjligt och våra kunder når högre avkastning på sina investeringar. Dessutom har vi blivit bättre än någonsin på att förklara vårt arbete, resultaten och vad vi vill göra härnäst. I och med det blir ett naturligt nästa steg att växa och gå samman med företag som har en bra kundbas och kunniga nya kollegor. Man kan säga att ett plus ett blir mer än två.

Vi ser även fram emot att ge tidigare Helloy-kunder möjlighet att använda flera verktyg ur den digitala marknadsföringslådan för att stärka sin närvaro online. Och att fortsätta leverera grymma resultat på de områden de redan får hjälp med!

Läs mer om sammanslagningen mellan Helloy och Be Better Online i vårt pressmeddelande hos My Newsdesk.

Cecilia Lyche Simonsson

Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon tror starkt på att förstå och stärka individers egna drivkrafter – som en nyckel till riktigt bra samarbeten. Cecilia gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.