Vad är egentligen Content Marketing?

Carl-Gustav Öberg | 2014-04-18 | Innehåll

Den 1 april i Stockholm på E-commercemässan, och den 2 april i Göteborg på IT Solutions Expo – höll vi tillsammans med Kntnt och Rivista seminarier på ämnet CONTENT MARKETING – SÅ NÅR DU DINA KUNDER I DEN NYA DIGITALA VÄRLDEN. Under dessa två (likadana) seminarier grillades vi av Tomas Tengby och Patrik Olderius (tidigare marknadschef på bl.a. Stena Line) i en mängd frågeställningar relaterat till Content Marketing.

För dig som vill fördjupa dig ytterligare i ämnet, läs Thomas Barregrens utförliga blogginlägg om seminariet, och se inspelningen från IT-mässan i Göteborg nedan:

 

Carl-Gustav Öberg

Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350