Kurs i Google Ads för marknadsförare

Vässa dina kunskaper i Google Ads på en kurs hos BBO Academy! Våra utbildningar i Googles annonsplattform ger dig kunskaper som du kan använda i ditt dagliga arbete, bygga på och ha långvarig nytta av i ditt arbetsliv.

Se kommande kursdatum för utbildningar i Google Ads i Göteborg.

Se kommande kursdatum för utbildningar i Google Ads i Stockholm.

Så sticker BBO Academys kurs i Google Ads ut

Hos BBO Academy delar vi upp våra kurstillfällen på två halvdagar. På så sätt har du möjlighet att smälta intrycken från det första tillfället innan vi fortsätter. Dessutom får du med dig övningsuppgifter hem, så att du kan öva på dina nya kunskaper. Vid det avslutande kurstillfället kommer du tillbaka pigg och alert med många frågor om annonseringsverktyget som du har hunnit samla på dig.

För att du ska kunna få svar på alla dina frågor har vi skalat ner antalet deltagare, så att det ska finnas gott om utrymme för personlig handledning med våra specialister. På så sätt får du inte bara grepp om hur Google Ads fungerar, utan även hur det kan bli en värdefull tillgång i kontexten av ditt företag.

Har vi nämnt att vi är Google Premium Partner? Det innebär att sökmotorföretaget uppfattar oss som en särskilt kunnig aktör. Och att de talar om för oss när uppdateringar och förändringar sker på deras plattformar. Den kunskapen kan vi på Be Better Online föra vidare till dig som deltar i en Google Ads-kurs.

  • Två halvdagar (tid att smälta information, hålla fokus och komma på frågor)
  • Praktiska övningsuppgifter
  • Tid till personlig handledning
  • Google Premier Partner

Grundkurs i Google Ads

Alla är välkomna på vår grundläggande kurs i Google Ads, men vi skapade den med dig som jobbar som marknadsförare, kommunikatör eller webbredaktör i åtanke.

Inga förkunskaper krävs, det här är en grundkurs i ordets sanna betydelse. Under kursens gång tar vi bort mystiken kring hur Google Ads fungerar och vilka möjligheter verktyget har. Efter kursen har du inte bara rätt kunskaper för att bli en mer självsäker beställare, utan kan även börja nosa på att använda verktyget på egen hand.

  • Grundkurs i Google Ads: en grundläggande utbildning
  • Målgrupp: Du som jobbar inom marknadsföring eller kommunikation, men är nybörjare på Google Ads.
  • Två förmiddagar
  • 8–10 platser per kurs
  • Plats: Västerlånggatan 56 i Stockholm och Stigbergsliden 7 i Göteborg

Boka din plats på nästa grundkurs i Google Ads i Göteborg.

Boka din plats på nästa grundkurs Google Ads i Stockholm.

Våra specialister leder kurserna i Google Ads

Bakom våra kurser i Google Ads står våra egna annonseringsspecialister, som utöver att hålla i utbildningar arbetar med digital annonsering dagligen. De är vana att förklara det komplicerade i verktyget på ett sätt som den oinvigda faktiskt kan förstå. Och gillar att hitta kreativa lösningar.

Vassare marknadsförare med utbildning i Google Ads

När man är komplett nybörjare på något kan det kännas nästan onödigt att försöka lära sig grunderna. Du har kanske en bredare roll och tänker att det nog är lika bra att lämna hela grejen med Google Ads till din byrå? Så kan det mycket väl vara, men att ha grundläggande kunskaper om Google Ads gör det möjligt för dig att verkligen göra sökmotorannonsering till en del av din marknadsstrategi i stort, och tydligare kunna samarbeta med byrån för att få ännu bättre resultat.

När alla förstår vad det pratas om blir det lättare att hitta nya vägar framåt från era olika perspektiv. Och du behöver inte känna dig helt frånkopplad från den här viktiga delen av din marknadsföring.

Dessutom efterfrågar vissa företag kunskaper om Google Ads när du söker jobb inom strategiska roller för marknadsföring och kommunikation. När du tar ett större grepp om ett bolags marknadsföring är det en stor fördel att ha med dig kunskaper om möjligheterna med annonsering på Google, eftersom plattformen kan användas på olika strategiska sätt för att uppnå olika resultat för olika företag.

Boka din kurs i Google Ads med BBO Academy

Vill du också förstå det kraftfulla verktyget som kan ge företag kostnadseffektiv annonsering som uppfattas som hjälpsam av dina potentiella kunder?

Se hela vårt kursutbud och boka din plats!

Tveka inte på att kontakta oss idag om du har frågor!