Medarbetare

Fluff Abrahamsson

Chief Technology Officer (CTO) & Partner
Som chef för IT och R&D är Fluff grym på att hitta smarta lösningar inom det mesta. Utöver mer än 15 års erfarenhet inom digital utveckling listar hans CV uppdrag på festivaler och valberedning. På fritiden går glassmaskinen varm och det går alltid att diskutera vin med Fluff.

Emelie Alsterberg

SEO Specialist (föräldraledig)
Emelie har 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring och projektledning, med sökmotoroptimering som specialistområde. På fritiden gillar Emelie att löpträna för kropp, sinne och bästa möjliga sluttid på nästa lopp.

Nadia Anneborg

Digital Growth Specialist
Nadia är en digital generalist som tycker extra mycket om sökmotoroptimering och att forma budskap. Hon gillar också utmaningar, att pröva nya saker och att bjuda på sig själv. Utanför jobbet hittar du ofta Nadia med målarpensel i hand, på promenad med hunden Floyd eller på en uteservering.

Magnus Aspsjö

Project Manager
Med flera års erfarenhet som projektledare inom digital marknadsföring styr Magnus våra kunder mot bättre resultat. Han diskuterar gärna webb, affärsutveckling och allt som rör marknadsföring. Utanför jobbet umgås Magnus gärna med vänner och familj, fixar med huset och lagar god mat.

John Axelsson

Client Director & Founding Partner
John har lång erfarenhet av att hantera komplexa upplägg inom digital marknadsföring och brinner för att bygga spännande partnerskap. Han är en av medgrundarna till Be Better Online. När John är ledig står ofta familjen, trädgården eller träning på schemat.

Victor Carlsson

Account manager
Victor har säkrat kundnöjdhet sedan 2016. Inte minst inom digital marknadsföring, affärssystem och logistik. Han är utbildad till Account Manager IT-Sales. Utanför jobbet gillar Victor att spela fotboll, äta goda rätter från alla världens hörn och att resa till när och fjärran.

Karolina Castensson

Head of Digital Advertising
Karolina har jobbat med ekonomi och marknadsföring, och har en masterexamen i Consumer and Business Marketing. Allra bäst är hon på annonsering. Utanför jobbet gillar Karolina att gå i skogen, lära sig nya saker och att samla energi genom att sjunga.

Sofia Castensson

Digital Advertising Specialist
Sofia har kunskap kring innehåll, strategi och sociala medier – men fokuserar mest på digital annonsering. Det har hon jobbat med på bland annat Google. Sofia bor i Barcelona där hon gärna njuter av god mat och dryck. Som före detta sommelier navigerar hon vinlistorna mästerligt.

Josef Danoiu

Head of SEO
Josef har samlat på sig en bred kompetens inom digital marknadsföring. Han kan allt från annonsering till spårning – men är allra bäst på SEO. Utanför jobbet gillar Josef att äta så mögliga ostar som möjligt, spela svåra strategispel och testa nya tech-prylar.

Johanna Fischerström

Project Manager
Nyfikna och målorienterade Johanna har jobbat med digital marknadsföring sedan 2014. På fritiden gillar hon att gotta sig i hudvård och att möta upp med vännerna i klubben ”Brott och vin” för att snacka krim och dricka bubbel.

Marcus Haglid

Client Director & Founding Partner
Marcus är en av medgrundarna till BBO och har civilekonomexamen från Handelshögskolan. Han har arbetat med digital marknadsföring sedan 2006. På fritiden passar Marcus gärna på att testa nya klätterväggar eller att ta en tur till Fjäderholmarna i Stockholms skärgård.

Linnea Hjärn

Social Media Specialist
Linnea har arbetat med olika sorters kommunikation och marknadsföring sedan 2017 – inte minst sociala medier. Hon har också kompetens inom fotografi och design. Utanför jobbet spenderar Linnea mer än gärna tid sjungandes bakom sitt trumset. Hon är också quizmaster på flera ställen i Göteborg.

Hamza Iqbal

Digital Growth Specialist
Hamza är utbildad till E-commerce Product Manager och har dessutom juristexamen. Han upptäckte glädjen i mätbarhet som forskningsanalytiker – och gick över till digital marknadsföring. På fritiden är Hamza ofta uppslukad av facklitteratur och fotbollsmatcher.

Jessica Johansson

Copywriter
Sedan Jessica började jobba med digital kommunikation 2014 har hon skaffat journalistexamen och Proficiency in English-certifikat från Cambridge. Hon brinner för att göra det komplicerade lätt att förstå. När hon släpper tangentbordet är det hantverk och konserter som gäller.

Manda Johansson

Digital Growth Specialist
Med bred kunskap inom digital marknadsföring säkrar Manda förbättrade resultat. Konverteringsoptimering, analyser och strategier gillar hon allra bäst. När tonerna av Metallica, Queen eller Nirvana inte spelas hemma hos Manda sitter hon troligen själv med gitarren.

Marcus Johansson

SEO Specialist
Marcus har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2018. Ett antal år i byråvärlden har låtit honom jobba med företag inom olika branscher, med varierade målgrupper. På fritiden umgås Marcus gärna med vänner och familj. När han inte är ute och springer, läser eller följer allsvenskan vill säga.

Max Klang

SEO Specialist
Sedan Max började jobba med sökmotoroptimering 2019 har han hunnit hjälpa företag från många branscher att förbättra sina resultat. Han har pluggat till Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola. På fritiden gillar Max att varva stadslivets sus och dus med friluftslivets tystnad och lugn.

Andrea Knape

Chief Recruitment Officer
Andrea har erfarenhet inom bland annat projektledning, marknadsföring och rekrytering. Nu jobbar hon med att rekrytera de bästa specialisterna till BBO. Utanför jobbet är Andrea oftast med familjen, på resande fot eller på gymmet. Hon spelade fotboll i 30 år, men har gått över till styrketräning.

Linn Kristensen

Chief Process Officer & Head of Digital Growth
Linn trivs i sin breda roll där hon får jobba med alla delar av digital marknadsföring. Men hon brinner lite extra för annonsering. Hon har även talat på BBOFRUKOST och driver interna projekt. Linn pratar svenska, norska och danska. På fritiden gillar Linn att yoga, för att stärka kropp och sinne.

Otto Kristoffersson

Account Manager
Account Manager. Otto har arbetat med ledarskap och att säkerställa kundnöjdhet sedan 2013. Han har bland annat erfarenhet inom retail. Utanför jobbet gillar Otto att träna och att äta gott. Helst lagar han italienskt eller asian fusion, gärna med en bra podd i bakgrunden.

Sofia Lantz

Project Manager
Sofia har jobbat med projektledning och marknad sedan 2010 – och har en förkärlek till att utmana Google. Förutom digital marknadsföring har hon även lett många projekt inom inredning och arkitektur. Utanför jobbet umgås Sofia med familjen på sommarstället. Och vardagsrumsdansar med vänner!

Karin Larsson

Head of Project Management
Karin har drivit och utvecklat projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år och är Google Analytics Qualified (IQ). I och med flytt från lägenhet i stan till hus, barn och förkultiverade dahlior är Karin en growth hacker även privat.

Ludvig Larsson

SEO Specialist
Ludvig, kallad Ludde, vurmar för allt som har med organisk trafik att göra. Han har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2011 och är Google Analytics Certified (IQ). Ludde lever sporadiskt som digital nomad och är ofta på resande fot.

Anders Lindahl

SEO Specialist
Anders har jobbat med webb, marknadsföring och projektledning sedan 2005 – och SEO har alltid funnits med. På fritiden är han innebandytränare och bekant med majoriteten av Östergötlands innebandyhallar. En given plats i schemat har även familjens fredagsmys, lördagsmys… och tisdagsmys ibland.

Cecilia Lyche Simonsson

Chief Specialist Officer (CSO) & Partner
Cecilia har gedigen erfarenhet av marknadsföring och projektledning. Hon tror starkt på att förstå och stärka individers egna drivkrafter – som en nyckel till riktigt bra samarbeten. Cecilia gillar att löpträna i skogen och njuter gärna av västkustens havsluft i sitt fritidshus.

Kasper Lörne

Digital Advertising Specialist
Kasper är en datadriven specialist som brinner för att hitta svaren till bättre avkastning. Med åratals erfarenhet inom annonsering och Google-certifikat går det som en dans. Kasper ser gärna på fotbolls- och hockeymatcher, men trivs extra bra på stranden i Peru.

Filip Majetic

SEO Specialist
Filip har arbetat inom digital marknadsföring sedan 2015, framförallt med sökmotoroptimering och copywriting. När han inte är på jobbet spelar Filip gärna rollspel, recenserar spel, umgås med vänner eller reser bort, helst till varmare breddgrader.

Lisa Nilsson

Chief Marketing Officer & Project Manager
Lisa har arbetat med projektledning och digital kommunikation sedan 2014. Hon har erfarenhet från ett brett spektrum av branscher och kandidatexamen som webbredaktör från Högskolan i Borås. Lisa spenderar gärna fritiden med att laga mat, yoga och hänga i naturen nära havet.

Anna Pernevall

Digital Advertising Specialist
Med intresse för både det strategiska upplägget och praktiska genomförandet driver Anna våra kunders digitala annonsering till framgång. Hon brinner för hälsa och gillar att laga god vegansk mat. Träning är ett annat stort intresse, inte minst hinderbanelopp och terränglöpning utomhus.

Anton Ryberg

Digital Growth Specialist
Med utbildning i Digital Marketing & Sales Analytics hjälper Anton våra kunder att nå framgång digitalt. Utanför jobbet gillar han gaming, att umgås med vänner och att spela golf. Anton kommer aldrig glömma när han som nybörjare slog sina första (och hittills sista) hole-in-one på golfbanan.

Olle Saxgård

Head of Measurement
Med erfarenhet av digital analys och annonsering sedan 2017 och en utbildning till webbanalytiker hos Medieinstitutet säkrar Olle att våra kunder får rätt siffror och insikter som beslutsunderlag. Olle är ett stort fan av musik från 60- och 70-talet, att titta på fotboll och att spela tv-spel.

Nils Sjölund

Digital Advertising Specialist
Med en kandidatexamen i kommunikation och media i bagaget tacklar Nils en blandning av kreativa, analytiska och tekniska uppgifter med bravur. Han har arbetat med kommunikation och design sedan 2016 och på fritiden utmanar han sig själv med svåra tv-spel och träning i skogen.

Mikaela Stahlén

Digital Advertising Specialist
Mikaela har bred erfarenhet av allt från SEO till digital analys. Nu fokuserar hon på annonsering i bland annat Google Ads och sociala medier. När Mikaela inte är på jobbet gillar hon att njuta av god mat och vin, måla, pyssla med sina blommor och att gå på skogspromenad med hunden Bonnie.

Nenad Stankic

Digital Growth Specialist
Nenad kombinerar erfarenheten av många lyckade IT-projekt med sin utbildning i Event Marketing & Management för att leda våra kunder mot nya resultat. Nenad gillar när det går undan och har älskat motorcyklar sedan barnsben. Han har också DJ:at i runt om i Sverige – mycket hiphop och R&B.

Erik Stehr

Measurement Specialist
Erik har arbetat som webbanalytiker sedan 2015, men tidigare på cv:t står både vintagebutiksinnehavare och DJ. Erik mår allra bäst när han får stå i en replokal och jamma fram en låt tillsammans med andra. Och när han sitter och gör ingenting i båten på sjön intill sitt landställe.

Sorana Stillkvist

Project Manager
Sorana har lång erfarenhet av att driva projekt inom kommunikation, IT och digital marknadsföring. Inte minst för varumärkesarbete och employer branding. På fritiden gillar Sorana att vara ute i skogen med barn och hund – när hon inte lagar mat eller styrketränar.

Emelie Toregard

Project Manager
Emelie har erfarenhet av webbanalys, sociala medier och administration av e-handel. Hon har pluggat Digital Marketing & Sales Analytics på IHM Business School. När Emelie inte är på jobbet hittar du henne ofta i stallet, framför Playstation eller i färd med att plantera om blommor.

Ida Törnqvist

Social Media Specialist
Ida har jobbat med traditionell och digital marknadsföring sedan 2017. Bland annat sociala medier, PR och copywriting. Hon har en kandidatexamen i media och kommunikation. På fritiden gillar Ida att umgås med vänner och familj, men också egentid på promenad med en bra podd i hörlurarna.

Rosanna Widén

Digital Growth Specialist
Rosanna har arbetat med marknadsföring sedan 2017, inom framförallt copywriting och digital annonsering. Hon har också jobbat med eventplanering och på Hovstallet. Rosanna gillar att uppleva nya platser tillsammans med sin sambo – särskilt på motorcykel för extra frihetskänsla.

Karolina Winqvist

Head of Social media
Karolina har flera års erfarenhet som webbredaktör och kommunikatör. Hon stormtrivs med att få vara kreativ, analytisk och problemlösande i sin omväxlande yrkesroll. På fritiden brukar hon packa hembakad fika och locka med hela familjen på utflykter till skog och hav.

Carl-Gustav Öberg

CEO & Founding Partner
Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Aston

Byråhund
Aston är allra bäst på mjuka värden och hans absoluta favorit när det kommer till arbetsuppgifter tycker han är att sova på chefens kontor. Eller mysa i famnen på någon av sina kollegor.