Medarbetare

Fluff Abrahamsson

CEO & Partner
Som CEO är Fluff grym på att hitta smarta lösningar inom det mesta. Utöver mer än 15 års erfarenhet inom digital utveckling listar hans CV uppdrag på festivaler och valberedning. På fritiden går glassmaskinen varm och det går alltid att diskutera vin med Fluff.

Emelie Alsterberg

Digital Marketing Specialist
Emelie har 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring och projektledning, med sökmotoroptimering som specialistområde. På fritiden gillar Emelie att löpträna för kropp, sinne och bästa möjliga sluttid på nästa lopp.

Nadia Anneborg

Digital Marketing Specialist
Nadia är en digital generalist som tycker extra mycket om sökmotoroptimering och att forma budskap. Hon gillar också utmaningar, att pröva nya saker och att bjuda på sig själv. Utanför jobbet hittar du ofta Nadia med målarpensel i hand, på promenad med hunden Floyd eller på en uteservering.

Victor Carlsson

Digital Advisor
Victor har säkrat kundnöjdhet sedan 2016. Inte minst inom digital marknadsföring, affärssystem och logistik. Han är utbildad till Account Manager IT-Sales. Utanför jobbet gillar Victor att spela fotboll, äta goda rätter från alla världens hörn och att resa till när och fjärran.

Karolina Castensson

Digital Marketing Specialist
Karolina har jobbat med ekonomi och marknadsföring, och har en masterexamen i Consumer and Business Marketing. Allra bäst är hon på annonsering. Utanför jobbet gillar Karolina att gå i skogen, lära sig nya saker och att samla energi genom att sjunga.

Sofia Castensson

Digital Marketing Specialist
Sofia har kunskap kring innehåll, strategi och sociala medier – men fokuserar mest på digital annonsering. Det har hon jobbat med på bland annat Google. Sofia bor i Barcelona där hon gärna njuter av god mat och dryck. Som före detta sommelier navigerar hon vinlistorna mästerligt.

Josef Danoiu

Department Manager - Client Performance
Josef har samlat på sig en bred kompetens inom digital marknadsföring. Han kan allt från annonsering till spårning – men är allra bäst på SEO. Utanför jobbet gillar Josef att äta så mögliga ostar som möjligt, spela svåra strategispel och testa nya tech-prylar.

Johanna Fischerström

Digital Advisor & Partner
Nyfikna och målorienterade Johanna har jobbat med digital marknadsföring sedan 2014. På fritiden gillar hon att gotta sig i hudvård och att möta upp med vännerna i klubben ”Brott och vin” för att snacka krim och dricka bubbel.

Marcus Haglid

Digital Advisor & Founding Partner
Marcus är en av medgrundarna till BBO och har civilekonomexamen från Handelshögskolan. Han har arbetat med digital marknadsföring sedan 2006. På fritiden passar Marcus gärna på att testa nya klätterväggar eller att ta en tur till Fjäderholmarna i Stockholms skärgård.

Linnea Hjärn

Digital Marketing Specialist
Linnea har arbetat med olika sorters kommunikation och marknadsföring sedan 2017 – inte minst sociala medier. Hon har också kompetens inom fotografi och design. Utanför jobbet spenderar Linnea mer än gärna tid sjungandes bakom sitt trumset. Hon är också quizmaster på flera ställen i Göteborg.

Marcus Johansson

Digital Marketing Specialist
Marcus har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2018. Ett antal år i byråvärlden har låtit honom jobba med företag inom olika branscher, med varierade målgrupper. På fritiden umgås Marcus gärna med vänner och familj. När han inte är ute och springer, läser eller följer allsvenskan vill säga.

Max Klang

Digital Marketing Specialist
Sedan Max började jobba med sökmotoroptimering 2019 har han hunnit hjälpa företag från många branscher att förbättra sina resultat. Han har pluggat till Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola. På fritiden gillar Max att varva stadslivets sus och dus med friluftslivets tystnad och lugn.

Otto Kristoffersson

Digital Advisor
Account Manager. Otto har arbetat med ledarskap och att säkerställa kundnöjdhet sedan 2013. Han har bland annat erfarenhet inom retail. Utanför jobbet gillar Otto att träna och att äta gott. Helst lagar han italienskt eller asian fusion, gärna med en bra podd i bakgrunden.

Ludvig Larsson

Digital Marketing Specialist
Ludvig, kallad Ludde, vurmar för allt som har med organisk trafik att göra. Han har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2011 och är Google Analytics Certified (IQ). Ludde lever sporadiskt som digital nomad och är ofta på resande fot.

Filip Majetic

Digital Marketing Specialist
Filip har arbetat inom digital marknadsföring sedan 2015, framförallt med sökmotoroptimering och copywriting. När han inte är på jobbet spelar Filip gärna rollspel, recenserar spel, umgås med vänner eller reser bort, helst till varmare breddgrader.

Anna Pernevall

Digital Marketing Specialist
Med intresse för både det strategiska upplägget och praktiska genomförandet driver Anna våra kunders digitala annonsering till framgång. Hon brinner för hälsa och gillar att laga god vegansk mat. Träning är ett annat stort intresse, inte minst hinderbanelopp och terränglöpning utomhus.

Mikaela Stahlén

Digital Marketing Specialist
Mikaela har bred erfarenhet av allt från SEO till digital analys. Nu fokuserar hon på annonsering i bland annat Google Ads och sociala medier. När Mikaela inte är på jobbet gillar hon att njuta av god mat och vin, måla, pyssla med sina blommor och att gå på skogspromenad med hunden Bonnie.

Emelie Toregard

Digital Advisor & Process Developer
Emelie har erfarenhet av webbanalys, sociala medier och administration av e-handel. Hon har pluggat Digital Marketing & Sales Analytics på IHM Business School. När Emelie inte är på jobbet hittar du henne ofta i stallet, framför Playstation eller i färd med att plantera om blommor.

Winnie Tran

Digital Markering Specialist
Winnie har jobbat med strategisk kommunikation och digital marknadsföring, och har studerat till Digital Markering Specialist på IHM Business School. Allra bäst är hon på digital annonsering och att hitta strategiska lösningar för våra kunder. Utanför jobbet fyndar hon helst second hand, plockar svamp i skogen eller känner Göteborgspulsen med vänner.

Ida Törnqvist

Digital Marketing Specialist (föräldraledig)
Ida har jobbat med traditionell och digital marknadsföring sedan 2017. Bland annat sociala medier, PR och copywriting. Hon har en kandidatexamen i media och kommunikation. På fritiden gillar Ida att umgås med vänner och familj, men också egentid på promenad med en bra podd i hörlurarna.

Rosanna Widén

Digital Marketing Specialist
Rosanna har arbetat med marknadsföring sedan 2017, inom framförallt copywriting och digital annonsering. Hon har också jobbat med eventplanering och på Hovstallet. Rosanna gillar att uppleva nya platser tillsammans med sin sambo – särskilt på motorcykel för extra frihetskänsla.

Carl-Gustav Öberg

Senior Advisor & Founding Partner
Carl-Gustav kallas CG eller Calle och är också en av BBO:s grundare. Han brinner för entreprenörskap och har skapat resultat online sedan 2003. CG tenderar att nörda ner sig i det han är intresserad av, som digital marknadsföring, bilsport, skidåkning, matlagning och kombuchabryggning.

Aston

Byråhund
Aston är allra bäst på mjuka värden och hans absoluta favorit när det kommer till arbetsuppgifter tycker han är att sova på chefens kontor. Eller mysa i famnen på någon av sina kollegor.