På jakt efter hjälp med SEO i Lund?

Då har du hittar rätt! Precis på samma sätt som du nu hittade oss kan vi hjälpa till så att dina kunder hittar dig. Genom kunskap om sökbeteenden och hur sökmotorerna fungerar arbetar vi för att synas där dina kunder finns, oavsett vart de finns geografiskt.

Hos byrån Be Better Online får dina insatser för SEO ett hem. Vi finns tillgängliga för att svara på de svåra frågorna om varför resultaten ser ut som de gör och vad som kan göras bättre. Självklart på ett personligt och pedagogiskt sätt. Vi har inte bara lång erfarenhet utan håller oss dessutom uppdaterade om det senaste för att veta vart utvecklingen är på väg.

SEO-byrån för dig i Lund

Vi har funnits i Sverige i drygt 10 år och sedan dess har vi hunnit optimera SEO för många nöjda kunder. Att bibehålla transparens och att vara tydliga med varför vi gör det vi gör har alltid varit viktigt för oss. Arbetet med sökmotoroptimering sker inte över en natt. Det tar tid för sökmotorerna att märka av förändringar och att justera din rankning. Vi vill att du ska förstå vad som händer på vägen, vilka åtgärder vi gör och vilket utfall du får.

Är du intresserad av en byrå som ägnar sig åt sökmotoroptimering med mätbara resultat i Lund? SEO ser olika ut beroende på vilken sorts verksamhet du driver och vad du vill uppnå. Oftast gäller det webbplatsstruktur, att få fler att länka till din hemsida och att putsa ditt innehåll. Kontakta oss för att öppna en diskussion om hur ett samarbete skulle se ut mellan dig och oss.

Kontakta oss

Lokal SEO i Lund

Finns dina kunder i och omkring Lund? Då är lokal SEO en viktig nyckel för din framgång! Den lokala synligheten på sökmotorerna kan vara A och O när det kommer till att få kunderna att hitta till dig. När du vill få tag på en rörmokare eller rekryteringsbyrå, vad skriver du in i sökfältet? Troligen ”rörmokare” eller ”rekryteringsbyrå” i bland i kombination med din stad eller ort. Sökmotorerna anpassar också svaren till vart du befinner dig geografiskt. På samma sätt fungerar det inom många branscher, för både produkter och tjänster. Det är därför som lokal sökmotoroptimering kan ge dig så mycket mervärde tillbaka.

En viktig del av det lokala SEO-arbetet är att göra det tydligt på hemsidan var du finns och verkar. Det underlättar inte bara för sökmotorerna utan även för dina besökare. Utöver det tillkommer flera justeringar i tekniken bakom sajten, för att göra det ännu lättare för sökmotorerna att förstå vilka geografiska områden de ska förknippa dig med.

Vi har lång erfarenhet av lokal sökmotoroptimering och följer den senaste utvecklingen på området. I och med att SEO är ett område i ständig förändring är det en förutsättning för att ge dig råd som är aktuella och effektiva. Låter det som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot en närmare dialog kring hur vårt samarbete kan se ut.

Läs mer om Lokal SEO här

Sverige toppar statistiken!

Visste du att Sverige är i topp när det kommer till antalet sökningar och köp som görs via mobil?

Redan 2015 kom antalet e-handelsbesök som skedde i en mobil enhet, det vill säga en mobiltelefon eller en surfplatta, upp i över 50 procent, under 2018 var antalet uppe över 70%. Idag sker över 60% av alla köp på nätet från mobila enheter!

Även för företag utan e-handel är den mobila anpassningen av yttersta vikt för ett lyckat SEO-arbete. Sökmotorer som Google anpassar sina resultatsidor till mobila användare, och hur väl din webbsida är anpassad till mobilen kommer att vara fortsatt viktigt för att ditt företag skall synas i såväl lokala som generella sök.

Hjälp med SEO i Lund? Mätbara resultat och tydliga rapporter

För oss på Be Better Online är transparens och kommunikation kring vårt arbete en viktig nyckel till ett lyckat samarbete och till ett lyckat SEO-arbete. Varje månad rapporterar vi våra aktiviteter och du har kontakt direkt med ditt team av specialister för frågor eller funderingar.

 

Inte bara leverantör av SEO i Lund

Vi har inte bara kunder i Lund utan över hela vårt avlånga land, och även utanför våra landsgränser, alla med olika lokala, nationella och internationella utmaningar och behov. Med våra drygt 10 års erfarenhet av SEO är vi stolta över de fina samarbeten vi haft och ser fram emot de nya vi får möjligheten att etablera.

SEO är inte det enda vi gör. Vi har ett brett tjänsteutbud med tjänster i form av att från analys och strategi, till annonsering och sociala medier. Vi hjälper till med enskilda områden eller erbjuder en helhet av lösningar inom våra olika områden – allt för att passa just dina behov.

Se alla våra tjänster

Kontakta oss så hjälper vi dig!
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.