Google Analytics-kurs i Göteborg

 

Vill du utöka dina färdigheter och få en bättre förståelse för helheten? Då ska du boka en plats på en av våra Google Analytics-kurser i Göteborg.

Med en grundläggande utbildning och en mer avancerad kan BBO Academy hjälpa dig med noll förkunskaper lika väl som dig som vill bli bättre på webbanalys. Våra specialister, som är vana att förmedla sina expertkunskaper, leder kursernas genomgångar, handleder och finns tillgängliga för att svara på frågor.

Under utbildningstillfällena på våra kurser i Göteborg blandas teori med praktiskt arbete direkt i Google Analytics. Mellan tillfällena får du övningsuppgifter att jobba med på egen hand i lugn och ro. Samtidigt kan du smälta den nya informationen och låta frågor att ställa till kursledarna dyka upp.

Grundkurs i Google Analytics i Göteborg

Vår kurs på grundläggande nivå börjar från början och ger dig den där övergripande baskunskapen som kan vara svår att hitta på andra håll. Snarare än fragmentarisk information om enstaka saker kommer vår kurs ge dig en förståelse för Google Analytics viktigaste funktioner och vilka möjligheter de ger. När du har gått kursen kommer du kunna ta en mer aktiv roll som beställare, få ut mer av din byrå/webbanalytiker och kunna navigera i verktyget på en grundläggande nivå själv.

 • Grundkurs: inga förkunskaper krävs
 • Målgrupp: Marknadsförare och kommunikatörer som är nybörjare på Google Analytics
 • Teoretisk och praktisk undervisning, med övningsuppgifter att arbeta med hemma.
 • Undervisningstillfällen: två förmiddagar
 • 10 platser per kurs

 

Sagt av tidigare kursdeltagare

”Den var pedagogiskt uppbyggd, med bra exempel och praktiska övningar. Det var bra med två halvdagar och övningsuppgifter emellan gångerna.”

– Caroline Johnasson, ZoeHoop Jewelry

”10 av 10. Helheten och att den var väldigt praktisk med tips som kan börja användas direkt.”

– Ingela Nilsson, PR & Marknadschef, Inskinity

Avancerad kurs i Google Analytics i Göteborg

Målet med den avancerade kursen i Google Analytics i Göteborg är att du ska få fördjupade kunskaper. Du går från att kunna använda verktyget på en grundnivå till att upptäcka mer avancerade funktioner och kunna ifrågasätta och tolka data på ett bättre sätt.

 • Målgrupp: Du som kan grunderna i Google Analytics men vill fördjupa dina kunskaper. Troligen jobbar du som kommunikatör, marknadsförare eller liknande.
 • Teoretiska och praktiska genomgångar
 • Övningsuppgifter mellan kurstillfällena
 • Två förmiddagar med gruppen
 • 10 deltagare per kurs

Sagt av tidigare kursdeltagare

”Toppen med små grupper med tid för frågor och diskussion.”

– Niklas Elmgren, Infrakultur Kommunikation

”Proffsig, pedagogisk och snabb – man ältade inte i detaljer utan kom snabbt vidare till nästa ämne.”

– Karin Norr Eriksson, Hydroscand

Här hålls utbildningarna

Utbildningarna hålls i vårt kontor på Stigbergsliden 7 i Göteborg. Härifrån har du fin utsikt över vattnet och båtarna som åker förbi. Du tar dig till oss i Majorna med spårvagn till Stigbergstorget.

 • Adress: Stigbergsliden 7, Göteborg
 • Spårvagn: Stigbergstorget (11, 9 och 3)

Boka din Google Analytics-kurs i Göteborg!  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.