Få hjälp med innehåll till din blogg

Vill du driva trafik till din webbplats, stärka ditt varumärke och öka dina affärer? Med läsvärda blogginlägg kan du nå dit! Du ger dina potentiella och existerande kunder en chans att lära känna ditt företag, vad det står för och vad det kan erbjuda dem. Oavsett om du vill hålla en lättsam ton eller ha ett mer strikt tilltal kan vi ge dig hjälp med din blogg. Våra skribenter anpassar sitt språk så att inläggen andas ditt varumärke.

Vanliga frågor

Hur kan ni hjälpa mig med bloggen?

Vi kan hjälpa dig ta fram en strategi för bloggen, sätta upp en innehållsplanering med unika idéer till blogginlägg, producera innehåll och mäta resultaten. Om du är intresserad av sökmotoroptimering kan vi även göra en sökordsanalys, för att driva maximal trafik och ta fram idéer som bokstavligen efterfrågas i sökmotorerna.


Varför ska jag investera i företagsbloggen?

En aktiv och optimerad företagsblogg driver trafik till webbplatsen, sprider bilden av dig som en auktoritet och kan leda till fler affärer och lojala kunder! Säg att du säljer olika hantverksprodukter. På produktsidorna berättar du om hur de fungerar. Men på bloggen kan du publicera inlägg som ”Så lagar du trasiga kaffemuggar” och ”9 tips på julklappar för hemmafixare”. Bloggen kan alltså hjälpa potentiella kunder att hitta till ditt företag, innan de riktigt vet vad de letar efter. Genom att publicera innehåll som har ett värde i sig ökar din trovärdighet och du bygger en publik av återkommande besökare. Publiken är mer mottaglig för mer säljande reklambudskap än engångsbesökare och har dig i åtanke när det är dags för köp. Det finns ännu fler fördelar, till exempel för din sökmotoroptimering överlag. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Kreativitet på beställning – hjälp med din blogg

Bakom övergivna företagsbloggar finns ofta en ambition om att publicera regelbundet, men det blir stopp någonstans på vägen. Många har sagt att kreativitet är som en muskel. För den som är otränad kan det kännas omöjligt att komma på idéer och skriva ihop ett inlägg inom en bestämd tidsram. Men för våra skribenter går det alldeles utmärkt. De är vana att sätta spinn på en idé och hitta nya sätt att presentera ett ämne så att läsaren läser hela inlägget – och kommer tillbaka för mer.

Högkvalitativt innehåll på webbplatsen är ett perfekt sätt att locka dit besökare, till exempel kan du prata om innehållet på sociala medier. Strålande blogginlägg kan dessutom bidra till ökad länkkraft, om dem får andra att länka till er webbplats.

Hos Be Better Online finns specialister på både innehåll och sökmotoroptimering. Därför erbjuder vi blogginlägg med eller utan sökordsanalys. I och med analysen ger vi dig hjälp med att ta fram idéer till bloggen utifrån vad som ofta eftersöks i sökmotorerna, och optimerar inläggen för att ranka så högt som möjligt.

Självklart lägger vi tid på gedigen research, för att säkerställa att informationen i inläggen är korrekt och stärker din trovärdighet som en auktoritet på ditt ämne. Är du intresserad av att fylla din webbplats med innehåll på en ny nivå? Hör av dig till oss för att få hjälp med din blogg.

Idétorka till bloggen? Vi hjälper dig!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.