Social media-kurs i Göteborg

 

Arbetar du med sociala medier eller kommunikation och vill fördjupa dina kunskaperna i ämnet? Gå vår utbildning i Göteborg! I vår utbildning får du en grundlig kunskap i hur du effektiviserar kommunikationen på de sociala plattformarna, och tar nästa steg i ditt arbete.

Vem är utbildningen i sociala medier för?

I utgångspunkt vem som helst med ett intresse för sociala medier. Men kursen vill komma till mest nytta om du arbetar eller planerar att arbeta med kommunikation, marknadsföring eller som webbredaktör. Du kan en del om sociala medier, men känner att du behöver mer kött på benen, för att effektivisera dina strategier och tillvägagångssätt inom området.

 

Marknadsför ditt företag via sociala medier i Göteborg

Idag slåss företag om kundens uppmärksamheten, det gäller att vara vass inom området och våga testa sig fram i djungeln av budskap. Hur ska man vet vilket strategi eller innehåll som fångar rätt målgrupp? I vår fullmatade kurs i Göteborg på två halvdagar, går vi igenom allt ifrån vilka kanaler som passar ditt företag bäst, till vilka redskap som förenklar förenklar ditt arbete och hjälper dig nå ut till din kund. Syftet med utbildningen är att du ska bli framgångsrik inom området och klara ta rätt beslut för ditt företag inom sociala medier, anpassat till din marknadsbudget.

Vad får du med dig efter vår utbildning i sociala medier?

 • En bra generell grundkunskap i hur du ska arbeta för att nå resultat på sociala medier, oberoende vilken kanal du använder
 • De olika plattformarna och dess funktionalitet 
 • Vilka kanaler du bör använda och hur
 • Hur du uttrycker dig rätt i din kunds digitala köpresa
 • Strategi och planläggning av sociala medier
 • Vilka nyckeltal du behöver mäta och målsätta
 • Hur du förbättrar tonalitet och design i de olika kanalerna
 • Social-media-hacks
 • Grundläggande annonsering
 • Och mycket, mycket mer…

Denna kurs i Göteborg om sociala medier kommer ge dig och ditt företag en nytändning för hur ni marknadsför er och använder kanalerna. Våra specialister har stor passion för sina områden och med deras kompetens och erfarenheter kommer du kunna ta med dig det du behöver veta, plus lite till, för att förbättra dina metoder och strategier i sociala medier.

Kurslokaler i Göteborg

BBO:s kurs sociala medier i Göteborg hålls i våra ljusa kontorslokaler på Stigbergstorget i Majorna. Du möts av trevlig personal, vacker utsikt över älven med Lindholmen på andra sidan och nykokt kaffe. Kursdeltagande är begränsat till 10 platser, på så sätt får gruppen bästa möjliga handledning.

Det går smidigt att ta sig till Stigbergstorget med flera spårvagns anknytningar från centrum. Från Järntorget tar det ca 15 min att promenera till kontoret.

 • Adress: Stigbergsliden 7 i Göteborg
 • Spårvagns hållplats: Stigbergstorget (vagnar 3, 9 och 11)

Kontakta oss  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.