Social media-kurs i Stockholm

 

Äntligen kommer vår kurs om sociala medier till Stockholm! Under två halvdagar får du tillgång till våra kunskaper och hacks gällande sociala medier. Utbildningen ger dig de verktyg du behöver för att nå ut till dina målgrupper, i de kanaler som passar dig och ditt företag bäst.

Vem kan gå BBO:s  kurs i sociala medier?

Vi välkomnar vem som helst med ett intresse för området och vill gå kurs på plats i Stockholm. Speciellt dig som arbetar med digital kommunikation men känner du behöver stärka dina kunskaper gällande sociala medier. Kanske arbetar du som webbredaktör, med marknadsföring eller har fått uppgiften för att du tycker sociala medier är kul, då passar du utmärkt som kursdeltagare.

 

Varför ska jag gå utbildningen i sociala medier?

Vikten av att synas digitalt har aldrig varit så stor som den är idag. Men kunderna har tillgång till fler kommunikationskanaler och konkurrensen är hög. Det gäller att som företag vara smart i sina strategier för att nå ut till sina målgrupper på rätt plats, vid rätt tillfälle och med rätt budskap.

I vår kurs på två halvdagar i Stockholm får du en grundläggande kompetens i hur du effektiviserar dina metoder på sociala medier. Du lär dig skapa strategier som genererar konvertering och förenklar sättet du mäter utvecklingen på. I slutändan är målet att du ska kunna mästra verktygen som finns på de olika plattformarna så ditt varumärke exponeras på bästa möjliga sätt.

Vad lär du dig i vår sociala medier-kurs?

 • Du får en goda grundläggande kunskap i hur du arbetar med sociala medier
 • Du lär dig kommunicera anpassat till din målgrupp och skapa relevant innehåll
 • Funktionaliteten i de olika plattformarna
 • Hur du hitta rätt tonalitet i de olika kanalerna
 • Vilka kanaler som du ska använda för ditt företag
 • Hur du skapar en strategi anpassat till sociala medier
 • Vilka KPI:r du ska använda och hur du mäter dessa
 • Tips som förenklar vardagen i arbetet med sociala medier
 • Basic annonsering och väldigt mycket mer om sociala medier.

Utbildningen i Stockholm kommer hjälpa dig och ditt företag ta nästa steg i arbetet på de sociala plattformen. Våra specialister har stor passion för ämnet och lång erfarenhet i branschen, vilket gör kursen riktigt kul och väldigt inspirerande för deltagarna.

Bild på Be Better Onlines Stockholmskontor utifrån ovanifrån. Tak med lite snö på.

Kurslokaler i Stockholm

För att ni ska få en förstklassig handledning är deltagarantalet begränsat till 8 personer. Gruppen kommer tillsammans arbeta igenom de olika metoderna både praktiskt och teoretisk i mysiga vinds lokaler på Västerlånggatan 56. Det finns ingen hiss i huset men det bjuds på fina utsikter över Gamla Stans takåsar, Tyska Kyrkan och Södermalm tvärs över vattnet. Ni får tillgång till både kaffe och den teknik som behövs för att genomföra utbildningen. 

Från tunnelbanan i Gamla Stan tar det ca 5-10 min att promenera till lokalerna.

 • Adress: Västerlånggatan 57, Stockholm
 • Tunnelbana: Gamla Stan

Vad väntar du på?

Kontakta oss  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.