SEO-utbildning i Göteborg

 

På många marknadsavdelningar har SEO en naturlig plats i arbetet med kommunikation och webbplats. På andra företag önskar man att så var fallet. Men i båda läger råder ofta missförstånd kring hur sökmotoroptimering fungerar, vad som bör prioriteras och hur saker hänger ihop. Hur det egentligen fungerar kommer du få klarhet i under vår SEO-utbildning i Göteborg!

Våra specialister hinner inte lära dig allt de kan under en kort kurs. Deras yrke finns av en anledning – att SEO är komplext. Vad du däremot kommer få med dig från en SEO-kurs med BBO Academy i Göteborg är en solid förståelse för hur sökmotoroptimering fungerar idag. Utifrån det blir du bättre på att utvärdera hur din byrå presterar, kan vara med i diskussioner om SEO-strategier på ett annat sätt och kan ha med dig ett ”SEO-tänk” i de delar av arbetet med webbplatsen som du ansvarar för.

Välkommen till våra lokaler

SEO-utbildningarna i Göteborg hålls på plats hos oss på Be Better Onlines kontor. Vi finns i Majorna på Stigbergsliden 7, i en härlig fastighet med lokaler som vi naturligtvis har målat i BBOs egna färger. Kaffebryggaren puttrar och utanför fönstren åker båtar förbi på vattnet.

  • Adress: Stigbergsliden 7, Göteborg
  • Spårvagn: Stigbergstorget (11, 9 och 3)

Specialistledd SEO-kurs i Göteborg

Specialisterna som leder SEO-utbildningarna i Göteborg jobbar med optimering varje dag. Närmare bestämt hos oss på Be Better Online, en byrå som är partner till både Bing och Google. Det innebär att sökmotorerna håller oss uppdaterade om vad som händer på deras plattformar. Att vi är Google Premium Partner innebär att sökmotorn anser att BBO är en särskilt kunnig aktör.

Vill du stärka din kompetens på SEO, ett område som är höljt i dimmor för många? Gå en SEO-kurs i Göteborg med BBO Academy och få rätsida på vad som egentligen lyfter dina placeringar.

Kontakta oss om SEO-utbildningar i Göteborg!    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.