Frukostseminarium om sociala medier med BBO Göteborg

Karin Larsson | 2017-08-22 | Hos BBO

Letar du efter anmälan till BBOFRUKOST hösten 2019

Här kan du läsa mer om höstens hetaste frukostseminarium. Anmäl dig nu! Platserna går åt som smör i solsken!

Föreläsning om ”10 sätt att nå bättre resultat i sociala medier”

Möt dagen med någonting att äta, någonting att dricka och någonting att lära dig! Vi bjuder in till frukostseminarium den 8 september klockan 08.00 i Göteborg. Ämnet för dagens föreläsning är ”10 sätt att nå bättre resultat i sociala medier”.

Nya plattformar har aldrig varit mer aktuella, men det kan kännas stressande att försöka nå ut till så många som möjligt på ett lönsamt sätt om du inte har koll på var fokus ska läggas. Syftet med vårt frukostseminarium är ge er insikter i frågeställningar som:

  • Vad säger egentligen en like?
  • Hur kan vi mäta det vi gör och hur mäter vi rätt saker?
  • Till vem skall vi rikta vårt budskap och i vilken kanal?
  • Vilka är de största fallgroparna?
  • Får man stjäla bra idéer?
  • Vad är den verkliga drivkraften bakom sociala medier?

Och kanske framförallt;

  • Hur kan arbetet med sociala medier bidra till vår totala framgång online?

Målet är att du ska lämna oss med mer än bara inspiration och en kickstart på arbetsdagen. Genom föreläsningen vill vi utrusta dig med konkreta tips och idéer för hur just du och ditt företag kan använda sociala medier som ett effektivt verktyg.

Tid: 8 september, kl 08.00 – 10.00 (frukost serveras från 08.00, föreläsningen börjar 08.30)

Plats: Världskulturmuseet, Södra vägen 54 (vid Korsvägen, bredvid Universeum), Göteborg

Pris: Vårt seminarium är gratis, men har ett begränsat antal platser

Sista anmälningsdag: 1 september

Frukostseminarium och lansering av Content & Social Media

Samma morgon lanserar vi vårt nya affärsområde Content & Social Media. Med andra ord kan vi nu hjälpa dig med vad som ska synas på din hemsida, andra plattformar och i nyhetsutskick. På så sätt engagerar du fler potentiella kunder med ett budskap som är skräddarsytt för din verksamhet.

Till vårt frukostseminarium är alla som befinner sig i Göteborg välkomna, oavsett om du är kund hos oss sedan länge eller helt enkelt vill lära dig mer om sociala medier. Sista anmälningsdag är 1 september och antalet platser är begränsade, så boka in dig och en kollega för ett gratis seminarium i Göteborg redan nu! Har du en fråga om vår föreläsning, sociala medier eller content? Kontakta Cecilia Lyche, Head of Content & Social Media, på telefonnummer 0707-28 20 36 eller maila cecilia.lyche@bebetteronline.com.

 

Karin Larsson

Karin har drivit och utvecklat projekt inom digital kommunikation och e-handel i tio år och är Google Analytics Qualified (IQ). I och med flytt från lägenhet i stan till hus, barn och förkultiverade dahlior är Karin en growth hacker även privat.