Malmö, vi kan digital marknadsföring!

Men vi ställer inga krav på att du måste kunna det. Digital marknadsföring kan vara en snabbt föränderlig djungel där det är lätt att gå vilse.  Med vår hjälp och kunskap skapar vi tillsammans de rätta förutsättningarna för att ditt företag ska träffa era målgrupper på rätt plats.

Kontakta oss idag!

Digital marknadsföring med resultat för dig i Malmö

Vi på BBO älskar digital marknadsföring och vill inget hellre än att hjälpa ditt företag sprida sitt budskap, oberoende av vart ni står idag eller har för tidigare erfarenheter av digital kommunikation. 

Våra specialister strävar alltid efter att leverera mätbara resultat för att ditt företag ska få största möjliga affärsnytta av de investeringar som ni vill göra. Allt handlar om att ni ska få resultat där det lönar sig. Kanske räcker det med en förbättrad annonsering, bättre strategi på sociala medier eller så vill ni ha en hel makeover med hjälp av alla våra tjänster i en skräddarsydd lösning som vi kallar BBO-engagemang.

Vi är övertygade om att det bästa sättet för oss att lyckas med ditt företags marknadsföring är genom att skapa en trygg och ärlig relation där vi inspirerar varandra. På så sätt kan vi gemensamt hitta de lönsammaste vägarna till era önskade resultat.

Läs mer om BBO Engagemang här

Digital marknadsföring i Malmö

De senaste åren har det skett stora förändringar inom lokal marknadsföring, nu räcker det inte längre med att dela ut flyers eller vara med i mittuppslaget i lokaltidningen. Kunden har flyttat in i mobiltelefonen, över 70% av svenskarna använder mobilen dagligen för att söka information på internet. En siffra som stadigt ökar. Att ha en stark digital närvaro spelar därav en stor roll för företagandet idag.

BBO som marknadsföringsbyrå

De senaste 10 åren har vi på BBO arbetat både internationell och lokalt inom SEO och digital marknadsföring. Är du beroende av att få in lokala, nationella eller internationella kunder till din verksamhet har vi på Be Better Online experterna som kan stötta dig med det.

Vad kan vi göra för dig?

 • Optimera din webbplats för bättre placering och synlighet i sökresultaten (genom SEO – sökmotoroptimering)
 • Effektiv digital annonsering i sökresultat, displaynätverk och sociala medier
 • Skapa innehåll till din webbsida och dina sociala kanaler som engagerar och konverterar läsaren
 • Designa och paketera såväl statiskt som rörligt innehåll till t.ex. displayannonsering och sociala medier
 • Sociala medier – analysera, sätta strategier eller helt administrera dina sociala konton
 • Analysera dina befintliga digitala marknadsinsatser för att hitta förbättringsåtgärder
 • Analysera din webbplats och fokusera på att optimera mot konvertering
 • Sätta upp spårning på din webbplats för att kunna mäta och optimera maximalt
 • Skapa visualiseringar av er data för att lättare hålla koll på er utveckling och era resultat
 • Sätta digitala strategier för bäst resultat
 • Utbilda dig och din personal i digital marknadsföring
 • Och mycket mer!

Se alla våra tjänster

Kunskapen om digital marknadsföring

Vi anser att transparens kring våra tjänster är nödvändigt för att upprätthålla en bra kundrelation. Vi kräver inte att ni har förkunskaper gällande digital marknadsföring, men ser gärna att er kunskap växer i takt med vår relation. Därför erbjuder vi även coaching, kurser och en nära kunduppföljning för att ni ska kunna bli starkare inom digital marknadsföring.

Har ni redan en marknadsföringsavdelning som besitter goda kunskaper inom vissa områden, men som kan behöva hjälp eller avlastning på specifika delar? Med vårt gäng specialister har vi möjlighet att möta dig vart du än är i din resa mot kunden.

Byråns framgång

Vår framgång hos våra kunder har kommit ur träffsäkerheten och mätbarheten i det vi gör. Genom dessa mätvärden hittar våra specialister den marknadsföring som genererar maximalt värde av din marknadsföringsbudget.

Vi är stolta över våra samarbeten och för att ge dig en tydligare bild över vad vi tillsammans kan åstadkomma, klicka dig gärna vidare till något av våra case längre ner på sidan. Bland våra case hittar du samarbeten med varierande konverteringsmål inom digital marknadsföring, sökmotoroptimering och digitala strategier.

Eller ta kontakt med oss så vi kan hitta en lösning, helt anpassad till ditt behov!
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Från barnbacke till svart pist i digital marknadsföring

  Med en stor säsongsvariation har det varit avgörande nyckel att erbjuda ett flexibelt upplägg. Genom fokus på konverterande annonsering på vintern i kombination med ett mer långsiktigt arbete med SEO under sommaren har vi tillsammans nått fina resultat.
  Läs mer

  Struktur och strategi på menyn hos Harrys

  Med tekniska lösningar och tydlig innehållsstrategi kan Harrys Pubars marknadsavdelning nu enkelt stödja restaurangernas lokala kommunikation. Läs mer om hur vi löste det!
  Läs mer

  Konkret strategi gav Kakservice effektivt arbetssätt

  Kakservice gör det möjligt för föreningar, idrottslag och skolklasser att samla in pengar till bland annat skolresor och cuper. När det här företaget ville sätta en ny struktur för den digitala marknadsföringen över flera nordiska marknader vände de sig till oss.
  Läs mer

  Låt oss hjälpa dig med din digitala marknadsföring i Malmö!

  Håll dig uppdaterad

  Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

  Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

  Alla rättigheter förbehållna © 2023

  Våra kontor

  Stigbergsliden 7
  414 63 Göteborg, Sweden

  Drottninggatan 71C
  111 36 Stockholm, Sweden

  Gran Via de les Corts Catalanes, 613
  08007 Barcelona, Spain

  Postadress:
  Gustaf Dalénsgatan 30
  417 24 Göteborg

  Orgnr: 556428-5350