Bidra till kampen mot ebola

Carl-Gustav Öberg | 2014-10-23 | Hos BBO

I förra veckan lanserade våra vänner på Hemsida24 satsningen BusinessAgainstEbola.org, som uppmaning till företag att donera till de hjälporganisationer som är på plats i Västafrika och vårdar de drabbade av ebola och arbetar för att begränsa spridningen. Vi tycker att, om vi kan bidra till att förbättra läget (och det behövs – hjälporganisationerna behöver större resurser) så vill vi gärna göra det, och lämnar därför ett bidrag på 15 000:- uppdelat på 7 500:- till Rädda Barnen och 7 500:- till Röda Korset.

En del i BusinessAgainstEbola.org är att nominera andra företag att också bidra till ändamålet, och eftersom vi är i en bransch med många trevliga kollegor väljer vi att nominera några av våra branschkollegor!

Vi nominerar TopDog, TopVisible och Searchmint till att också lämna ett bidrag till kampen mot ebola! Till de nominerade: Ni har nu fått länkar dessutom, och donerar ni får ni också en länk från BusinessAgainstEbola.org – donerar ni inte plockar vi bort länken 😉

Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

Alla rättigheter förbehållna © 2023

Våra kontor

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg, Sweden

Drottninggatan 71C
111 36 Stockholm, Sweden

Gran Via de les Corts Catalanes, 613
08007 Barcelona, Spain

Postadress:
Gustaf Dalénsgatan 30
417 24 Göteborg

Orgnr: 556428-5350