Sökmotoroptimering i Göteborg

SEO innebär ofta ett långsiktigt samarbete, som mår bra av en öppen dialog med en stor dos transparens mellan dig och din byrå. Vi på Be better online finns på plats i Göteborg, för att kunna åka ut på möten och välkomna dig att dricka kaffe, spela pingis och diskutera sökmotoroptimering. Vi brinner för våra verksamhetsområden och SEO är inget undantag.

Under ett SEO-samarbetes gång kommer vissa samtal som är lättare och mer dynamiska att ta i ett möte ansikte mot ansikte med dig som kund. Att mötas personligen ger oss möjlighet att lära känna dig och ditt företag på en ny nivå. Att förstå din verksamhets mål, nuläge och möjligheter ger oss en bra grund i vårt arbete med din digitala närvaro.

Optimering av Göteborgs SEO sedan 2009

Det var som SEO-byrå vi startade i Göteborg år 2009. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Idag kan vi ge dig ett mer heltäckande erbjudande för digital marknadsföring eller fokusera på att få din hemsida att ranka högre upp i sökresultaten. Oavsett vad du har tänkt dig är du varmt välkommen att kontakta oss i Göteborg för att diskutera sökmotoroptimering!

Lokal SEO i Göteborg

Finns dina kunder i och omkring Göteborg? Då är lokal SEO en viktig nyckel för din framgång! Den lokala synligheten på sökmotorerna kan vara A och O när det kommer till att få kunderna att hitta till dig. När du vill få tag på en rörmokare eller rekryteringsbyrå, vad skriver du in i sökfältet? Troligen ”rörmokare” eller ”rekryteringsbyrå” i bland i kombination med din stad eller ort. Sökmotorerna anpassar också svaren till vart du befinner dig geografiskt. På samma sätt fungerar det inom många branscher, för både produkter och tjänster. Det är därför som lokal sökmotoroptimering kan ge dig så mycket mervärde tillbaka.

En viktig del av det lokala SEO-arbetet är att göra det tydligt på hemsidan var du finns och verkar. Det underlättar inte bara för sökmotorerna utan även för dina besökare. Utöver det tillkommer flera justeringar i tekniken bakom sajten, för att göra det ännu lättare för sökmotorerna att förstå vilka geografiska områden de ska förknippa dig med.

Vi har lång erfarenhet av lokal sökmotoroptimering och följer den senaste utvecklingen på området. I och med att SEO är ett område i ständig förändring är det en förutsättning för att ge dig råd som är aktuella och effektiva. Låter det som något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot en närmare dialog kring hur vårt samarbete kan se ut.

Läs mer om Lokal SEO här

Sverige toppar statistiken!

Visste du att Sverige är i topp när det kommer till antalet sökningar och köp som görs via mobil?

Redan 2015 kom antalet e-handelsbesök som skedde i en mobil enhet, det vill säga en mobiltelefon eller en surfplatta, upp i över 50 procent, under 2018 var antalet uppe över 70%. Idag sker över 60% av alla köp på nätet från mobila enheter!

Även för företag utan e-handel är den mobila anpassningen av yttersta vikt för ett lyckat SEO-arbete. Sökmotorer som Google anpassar sina resultatsidor till mobila användare, och hur väl din webbsida är anpassad till mobilen kommer att vara fortsatt viktigt för att ditt företag skall synas i såväl lokala som generella sök.

Kontaka oss idag så hjälper vi dig din sökmotoroptimering i Göteborg!
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.