BBO-Engagemang – ditt eget marknadsförings­team

Mätbara resultat och ett team som arbetar för dig, och tar ett helhetsgrepp om din digitala marknadsföring. Det är vad du får när du väljer ett löpande BBO-Engagemang. Det här agila upplägget utgår från dina affärsmål, omvandlar dem till digitala affärsmål och väljer KPI:er som matchar. På så sätt kan vi arbeta strategiskt för att nå dit du vill.

Flexibilitet till din fördel


Med BBO-Engagemang får du ett skräddarsytt team av specialister som tillsammans har all kompetens som krävs för att möta dina digitala mål. Varje specialist ansvarar för att identifiera möjligheter, genomföra aktiviteter och följa upp på sitt expertområde. I teamet ingår de kompetenser som krävs för att nå era mål. Det kan vara specialister inom sökmotoroptimering, digital annonsering, sociala medier, webbanalys, digital strategi, content och grafisk design. För att hålla samman teamet och ha en tydlig överblick över helheten får du även en projektledare.

Under samarbetet kommer det finnas perioder då vissa områden kräver mer fokus än andra. Här är vi flexibla och flyttar resurser dit de behövs mest. På så sätt kan vi skapa så mycket värde för dig som möjligt. Och du binder inte din marknadsföringsbudget i ett orubbligt koncept som du inte kan justera.

Få riktiga siffor på det du bryr dig om


BBO-Engagemanget gör det möjligt för oss att hitta nya vägar att optimera vidare och ständigt hitta kreativa sätt att förbättra din digitala närvaro. Arbetet stagnerar inte och vi stämmer av med dig varje månad i form av dialog och rapportering kring utfall och planering framåt. Du får med dig tunga data som beskriver hur du ligger till i dagsläget och hur utvecklingen ser ut.

Samarbetet steg för steg


Så här går det till när vi tar oss an ett nytt BBO-Engagemang.

 • Samarbetet inleds med att vi tar fram en Potentialkarta för ditt företag. Här identifierar vi de möjligheter som vi kan ta tillvara på för att nå dina mål. Potentialkartan blir vår gemensamma roadmap för arbetet framöver.
 • Nästa steg är att skapa ett marknadsföringsteam som skräddarsys efter din Potentialkarta. I teamet ingår specialister med olika expertområden under ledning av en projektledare.
 • Vi bjuder in till ett gemensamt uppstartsmöte där alla får en chans att lära känna varandra bättre. För att kunna representera ditt företag på bästa sätt i vårt arbete är det viktigt för oss att förstå det och varumärket.
 • Vi sätter upp mätpunkter för vårt KPI-program tillsammans med dig. Både för att kunna planera mot rätt mål och för att mäta rätt saker. Här utgår vi från ditt affärsmål, översatt till ett digitalt affärsmål som omvandlas till mätbara nyckeltal.
 • Nu är det dags för det löpande arbetet att dra igång. Teamet planerar aktiviteter i en gemensam aktivitetsplan och har avstämningar en gång i månaden. Specialisterna ansvarar för sitt eget expertområde, medan projektledaren ser till helheten och söker synergieffekter.
 • Varje månad stämmer vi av utfall och planering i rapportering och kommunikation med dig. Du har möjlighet till kontakt med projektledaren för det övergripande och specialister för det specifika.
 • Vi planerar våra aktiviteter agilt, genom att utvärdera utfallet i föregående period om tre månader, för att se vad som skapar störst värde för er.
Vill du veta mer om hur vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av din investering i digitalt engagemang, hör av dig!    

Hör av dig så berättar vi mer om BBO-Engagemang!  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   Håll dig uppdaterad

   Håll dig uppdaterad och ta del av tips och trix kring digital marknadsföring! I vårt nyhetsbrev får du våra senaste spaningar och lär dig mer om ämnen om vi tror kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation på de digitala plattformarna.

   Jag samtycker till att de personuppgifter jag här lämnar behandlas enligt gällande integritetspolicy

   Alla rättigheter förbehållna © 2023

   Våra kontor

   Stigbergsliden 7
   414 63 Göteborg, Sweden

   Drottninggatan 71C
   111 36 Stockholm, Sweden

   Gran Via de les Corts Catalanes, 613
   08007 Barcelona, Spain

   Postadress:
   Gustaf Dalénsgatan 30
   417 24 Göteborg

   Orgnr: 556428-5350